Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán kihasznált a barátom, viszont még ezek után is szeretem. Mit tegyek?
Fél éve jöttem össze az első barátommal. Nagyon szerelmes voltam belé, mikor összejöttünk, ő volt nekem mindenben az első(csók, szex). Azonban most megtudtam, hogy mindezt csupán csak fogadásból tette... Egy barátjával fogadtak, hogy letud-e fektetni fél éven belül. Ez a fogadás azért történt mert kilógtam a suli lányai közül, mindig más voltam, nem adtam könnyen magam stb. Tegnap beszéltem a barátommal facebookon mikor bevallotta ezt az egészet. Azt mondta, hogy valamit érez irántam, fontos vagyok neki, de csak kihasznált a fogadás miatt. Mondta, hogy jobb lesz nekem, ha nem folytatjuk...
Azóta folyamatosan sírok, mindig ő jár a fejemben, elhitetem magammal, hogy ez az egész kamu és tényleg szeret, de tudom, hogy ez nem igaz. Mindig csak az együtt töltött pillanataink járnak a fejemben, lejátszom magamban őket újra és újra. Mit tegyek, hogy elfelejtsem? Nagyon nehéz lesz, főleg úgy, hogy szeptembertől minden nap látnom kell őt is meg a barátját is aki ráadásul elterjesztette az iskolába járó emberek között, hogy mi volt... (mármint hogy kihasznált). Hogy tegyem túl magam ezen?
16/l
Nehezen... ez tanulópénz volt, egy szemét pasinak adtad oda magad, aki az első perctől átvert.....
Légy okos, és lépj tovább....
Fecskendezz be egy kis állatnyugtatót a nyakába és vágd fel egy lefóliázott szobában apró darabokra, majd dobd a tengerbe.
De amúgy komolyan, ekkora seg..gfejet... De hogyan tudta megjátszani magát annyira, hogy te ilyen sokáig elhidd?
Pffff...én meg leégetném milyen kicsi a szerszáma....undorító....
TISZTELET A KIVÉTELNEK,de egyre több a szemétláda....
:)
Hogy felejthetnem el? Tudom, hogy tovabb kell lepnem, de mindig minden percben csak ra tudok gondolni...
Hát nem tudom...én a helyedben iskolát váltanék....
Nagyon gázos a helyzet....ezt nem fogod tudni soha elfelejteni,idővel enyhül...de magadból teljesen kitépni nem tudod ezt:/
a suliban nyugodtan tudd le annyival, h ja ez volt de az első 5centi után még érintetlen a suncid
magadnak befele, úgy egy kicsit könnyebb h ha nem magadat sajnálod, hanem rá haragszol. hogy nem azért akarod elkerülni a suliban mert hüpphüpphüppjadefáj, hanem mert az egy féreg és undorodom tőle.
Ez bizonyítja, hogy nagyon naiv vagy kedves kérdező. De ne aggódj hagyd ott ha ő sem akar folytatást. Ne szaladj utána mert akkor meglátja azt, hogy bármikor kihasználhat téged mint testileg és lelkileg. Felejtsd el!
Dr. Kajtár Béla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!