Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán kihasznált a barátom, viszont még ezek után is szeretem. Mit tegyek?
Fél éve jöttem össze az első barátommal. Nagyon szerelmes voltam belé, mikor összejöttünk, ő volt nekem mindenben az első(csók, szex). Azonban most megtudtam, hogy mindezt csupán csak fogadásból tette... Egy barátjával fogadtak, hogy letud-e fektetni fél éven belül. Ez a fogadás azért történt mert kilógtam a suli lányai közül, mindig más voltam, nem adtam könnyen magam stb. Tegnap beszéltem a barátommal facebookon mikor bevallotta ezt az egészet. Azt mondta, hogy valamit érez irántam, fontos vagyok neki, de csak kihasznált a fogadás miatt. Mondta, hogy jobb lesz nekem, ha nem folytatjuk...
Azóta folyamatosan sírok, mindig ő jár a fejemben, elhitetem magammal, hogy ez az egész kamu és tényleg szeret, de tudom, hogy ez nem igaz. Mindig csak az együtt töltött pillanataink járnak a fejemben, lejátszom magamban őket újra és újra. Mit tegyek, hogy elfelejtsem? Nagyon nehéz lesz, főleg úgy, hogy szeptembertől minden nap látnom kell őt is meg a barátját is aki ráadásul elterjesztette az iskolába járó emberek között, hogy mi volt... (mármint hogy kihasznált). Hogy tegyem túl magam ezen?
16/l
Terjeszd el az iskolában, hogy béna az ágyban, és kicsi a p*cse (:
Én ezt tenném.
Nagyon szepen koszonom!!
Most sajnos azt erzem, hogy senkit nem tudnek kozel engedni magamhoz ujra, meg csak csokolozni sem...
ne foglalkoz azzal a gyökérel a baj az hogy minden norm pasi 1 ilyen csajról álmodik te meg pont ezzel a gyökérel jösz össze hát gratulálok neked is hogy 1 barmot fogtál ki és neky is hogy ekkora 1 barom hogy 1 norm nőt talált és veled baszott ki a sok hülyepicsssa hejet!
felesd el bármenyire is nehéz és találj 1 normális srácot ami hihetetlen könyű csak használd az eszedet
Tudom, hogy nem a legfontosab a szituációban, de támaszkodj a barátnődre, aki előre megmondta.
A srácról: Ha jól gondolom, idő volt, mire megtetted vele, így még le sem r****cozhat. Én őt nevetném ki, nem Téged. Véletlenül se sírj utána, gondolom azért is "vallotta be", hogy lezárja a dolgot. A legnagyobb büntetés, ha azt látja, hogy nem viselt meg a dolog, és mosolyogva mész holnap iskolába. Hidd el, nehéz lesz, de onnan neki lesz rosszabb. (és ne hidd el, sajnos tudnak hazudni, keményen). Emellett, ha ez kiderül róla, és terjeszti, akkor semelyik lány nem fog bízni benne. És gondolom, ha majd tőled megkérdezik, hogy hogy is volt ez, akkor elmondod őszintén. Nem sok babér fog teremni neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!