Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Becsapott, kihasznált, tönkret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsapott, kihasznált, tönkretett belül, ezt hogyan dolgozzam fel? Már nem tudom ki vagyok nélküle.

Figyelt kérdés

19/ lány.. :(

A mindenem lett. És most semmim sincs ..

2015. szept. 16. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szegénykém, hidd el, nem érdemelt meg téged. Engem is becsapott valaki, kihasznált, undorítóan viselkedett velem, de aztán én lettem az erősebb és lezártam a kapcsolatot.

És azóta egyre csak jobb az életem, újra elkezdtem megismerni magamat és fél évre rá úgy néz ki hogy új szerelem köszönt be az életembe.

Szóval hajrá csajszi, van remény :)))

2015. szept. 16. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
Mit bánkódsz? Most ajánlottad fel a segged egy nyalásra... Majd beteszi más.
2015. szept. 16. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

19 eves vagy es nincs annyi eszed, hogy tudd, hogy 17 eves fiuk meg egyaltalan nincsenek megerve arra, hogy csalad, meg gyerek, meg mittomen.

Hogy juthatott ilyen eszedbe?

Egyebkent pedig ha megutott, akkor jol tetted hogy otthagytad. Az nem ferfi aki egy not megut. Amelyik no meg a veres utan meg vagyakozik a pasi utan az nem no, hanem igenis egy martir/aldozattipus es ha hagyja, akkor meg is erdemli. Az elso pofon utan ki kell rakni a pitschaba az ilyet.

2015. szept. 16. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!