Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ezt hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki 26 éves. Én 32 vagyok. Én szeretem ezt a pasit egy ideje... Bár egy éjszakánál több nem volt köztünk. Összejött egy nála jóval fiatalabb kislánnyal aki most 20 éves. És most tudtam meg,hogy gyerekük lesz... Nagyon rosszul esett. Mit csináljak?
2015. aug. 9. 00:47
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Egy 20 éves lány most van a legjobb korban, üde és kívánatos, te pedig már jócskán túl vagy a csúcson. Törődj bele!
2015. aug. 9. 00:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze... Értem én... De gyerek? Ráadásul tervezve?!?!
2015. aug. 9. 00:55
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

32 évesen túl a csúcson? Ez egy vicc. :D

Kérdező: hát ha eleve egyéjszakás volt, akkor nem tudom, mire számítottál... akkor nem mindegy, hogy kivel jön össze?

2015. aug. 9. 01:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem,mert szeretem... És én nem csak ennyit akartam/akarok!
2015. aug. 9. 01:02
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Elég mafla vagy ennyi idősen, ha egy éjszaka után beleszeretsz.

Biológiailag pedig egy 26 éves pasihoz százszor jobban illik egy 20 éves lány, mint egy 32 éves.

2015. aug. 9. 01:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ertheto, hogy tetszene egy kemenytoku fiatal fiu, de sajnos csak egy ejszakas kaland lett beloled. Tok normalis, hogy nem egy idosebb nore vagyik, aki meg 32 evesen is a fiatal fiuk utan kapar. Hogyan dolgozd fel? Ezen nincs mit feldolgozni, igy jartal es meg sokszor igy is fogsz.
2015. aug. 9. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Remélem, egy percig sem tervezted azt, hogy szétrombolod a kapcsolatukat.

Keress inkább mást, hozzád korban illő pasit.

2015. aug. 9. 20:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétrombolni. De számomra hihetetlen, hogy egy gyerekkel jött össze, aki most szintén gyereket szül neki...
2015. aug. 9. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért szerintem egy 20 éves lány már nem éppen gyerek :)
2015. aug. 11. 18:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem elég nagy,hogy gyereket szüljön.
2015. aug. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!