Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátnőm, ha majd összejön egy pasival, azt hogyan dolgozzam majd fel?
rinyagép...
atotl még hogy dobott a nőd nem döl össze a világ... találsz másik libát is a farmon nem ö volt az utolsó. Ne hagyd hogy az érzelmeid irányitsanak mert akkor egyedül döglesz meg. Legyél Férfi és lépj tovább
Amikor senki sem lát akkor meg megnézheted a titanicot egy csomag zsepivel...
Oké, csak ő nem egy csaj volt, vagy liba a sok közül, hanem tényleg különleges volt, belezúgtam.
Tényleg az én esetem, és nem egy numera, egy p*na.
nem ő volt az utolsó... hidd el a következnö nödnél eszedbe sem fog jutni a "különleges" meg az "eseted" csaj...
Mindig van jobb és mindig van másik.
Van megoldás...
költözz el változtasd meg a neved lépj be az idegenlégióba... az mejd lefoglalja a fölös energiáidat ahelyett hogy ilyen hangyaf**nyi hülyeségeken rágodsz...
De erre mi a megoldás?:D Volt már csajod? Hogy léptél tovább?
Erre ez a megoldás,a továbblépés,az idő,h optimistán tekints előre. Hogy próbálj ne ezen agyalni. Ha látod nehezebb,de..ez sajnos ilyen. Én nem napi szinten,de heti szinten látom az exem és van új nője (meg mellette fűzi a fél világot,amit látok..) és rossz volt,de foglalkoztam a magam dolgával,idővel elmúlt.
Erre más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!