Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért riad meg ennyire a gyerek témától, ha állítása szerint szeret?
Felmerült egy beszélgetés során, hogy mi lenne, ha babát várnék. Bepánikolt és azt mondta, hogy ő még nem tudna felnevelni egy gyereket, így nem hiányzik neki. Igazából még nincs tervben, de aggaszt, hogy ha esetleg úgy alakulna, akkor mi lenne a reakciója. Bennem egy világ dőlt össze, mivel szeretem annyira a páromat, hogy ha úgy adódik, akkor felneveljünk közösen egy gyereket (vagy többet). Viszont a reakciója nagy csalódás volt. :(
Ti hogy gondolkodtok erről? A nemeteket is írjátok le, kérlek. :)
azért attól függ, hogy hány éves... ha huszonegynehány, akkor megérteném, hogy még nem érett rá, azért 34-5 fölött már gáz...
én hagytam ott barátnőmet azért mert egyáltalán nem akart gyereket...
sem sajátot nem akart, sőt én fölvetettem azt is, hogy fogadjunk örökbe, és akkor a féltve őrzött alakját is megőrizhetné, meg segítenénk is valakin...stb, az sem érdekelte, én meg akkor azt a kapcsolatot jó egy év után be is fejeztem. 30 volt a barátnőm, úgyhogy nem az volt, hogy még fiatal, nem érzi a gyerekvállalást még... 34/F
De nem más a hozzáállásotok. Értem én, hogy ezt szeretnéd kihozni belőle, hogy ultimátumot adhass a pasidnak:
"Én nem leszek olyan emberrel, akivel más a hozzáállásunk, bocsi, én most akarok szülni." Innentől választhat, hogy azonos lesz a hozzáállása vagy pápá.?
Üljetek le megdumàlni.
Ha nincs közös nevezô akkor szakítsatok.
De nehogy,, véletlen essél teherbe",mert beràg és kivàg én legalàbbis kivàgnàlak,pont ezért elején letisztàzom,hogy tôlem soha nem lesz gyereke mert soha nem akarok de én elején lefektetem a szabàlyokat.
Kérdezd meg akar-e és mikorra tervezi.
Itt szerintem az a borzasztó, hogy te képes lennél csak úgy elhagyni. Egy nemlétező gyerekért. Inkább lennél langyos kapcsolatban, csak babóca legyen?
Van egy rossz hírem: TE nem szereted ŐT eléggé.
Mi köze a gyerekvállalásnak ahhoz, hogy szeret-e? Én is szeretem a párom, de nem akarok gyereket sohasem.
Azt sem értem, miért a mi véleményünket kéred ki ebben? gondolom nem tőlünk akarsz gyereket, hanem a párodtól, akkor meg nem vele kéne ezt megbeszélni?
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!