Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi döntenie kell a gyereke és köztem?
Van egy fiú, akivel a gyakorlatomon találkoztam, flörtöltünk, és most már szexeltünk is. Az a baj h noha már nem szereti a lányt, akitől gyereke van, de fél, hogy mi lesz, ha elhagyja, hátha eltiltja a fiától v ilyesmi. Azt is mondta, hogy milyen jó velem, hogy mióta velem volt, más ember lett, és sosem felejti el. Találkoztam anyukájával is, ő is elmondta, miket csinált ez a lány, és mennyire gonoszul viselkedik. A csaj belépett a srác fb profjába és letörölt az ismerősei közül, és mivel mindig be tud lépni, nem is tudok beszélni a sráccal:( mikor mondtam, h vibert használjon, azt mondta, azt is feltörő, meg ilyenek... nem értem, hiszen azt mondta szeretné velem lenni. És nekem nem zavaró, hogy van egy kisfia... meg hh eltiltja tőle az a liba? Olyanokat csinált, amitől csak a fejemet fogtam. Kétszer megcsalta ( ez legalábbis kiderült), nem vallotta be h terhes, így lett a gyerek... szóval nem is biztos sztem h a srácé... Szerintetek mit csináljak? Nagyon szeretem, nagyon fontos nekem, nem akarom, hogy így féljen attól a csajtól... az egy tanulatlan ostoba liba, egy gyerek... nem vágom miért tart tőle így.
19L 24F a csaja meg 18 éves
Gyerekeknek gyerek?!
Kicsit korai volt még az a gyerekvállalás.
#2 hát ezt mondtam, hogy a csaj nem mondta el h terhes...úgy könyörögték ki h menjen el egy nőgyógyászi vizsgálatra
#3 hát remélem nem így van:3
Figyelj, mondani sokmindent lehet. Nezd meg milyen dumaval all elo a szeretot tarto ferfiak 99%-a. Mindegyiknek igy rossz a hazassaga/kapcsolata, ugy fel a nojetol, most nem valhat el mert mi lesz a gyerekkel, most nem valhat el mert a no osszeomlik, stb...
Megsugom kerdezo : aki valoban egyutt akar lenni veled, az egyutt is lesz. Es ugy lelep a csaladjatol, mint a huzat, plane ha nem szereti a lanyt.
Amugy meg valoban ilyen papucs a pasi, hogy arra sem szol semmit, ha a parja feltori a telefont meg a facebookot (mellesleg akkor miert nem valtoztat jelszot vagy vedeti le?) illetve arra sem, hogy a csaj a hata mogott csinal neki egy gyereket? Ezt azert csak nagyon nehezen tudom elhinni...
Aha aha ismerős a helyzet.
Szóval van szerinted a, helyzet :egy kedves aranyos srác akivel már sikerült lefeküdnöd. Taps.
S a fő gondod, hogy hogyan bizonyísd neki szereted s elfgadod a gyerekét.
Meg, hogy az exe akifélrementanno (legalábbis te ezt hallotad barátodtól) engedje el.
Szerintem meg van b, helyzet:
Úgy el vagy tévelyedve ahogy csak lehet.
Az a kedves aranyos srác aki kijelenti, hogy szereti a párját de azért majd félredug s beállítja a szeretőjének (neked) a párját (mivel már gyerek is van ezért igen, egy nagyon gyerekes, elsietett család de akkor is család akármit mond is az anyós! ) a házisárkánynak. Azért az szép, akivel együtt él azt szidja. Ja nem is ővé a gyerek...aha...de azért apaságitesztet véletlenül se kér mert annyi pénzért amibe kerül mégse oly fontos neki inkább nevelgeti ő. Ilyen ember nincs.
Ja hogy othon lebukott, hogy van szeretője...szerintem tese hagynád ki a balhét. Ja hogy sérelmezi. hogy ti randizgassatok...aha....tiszta érthetetlen.
De amúgy simán azt hazudik a srác amit akar. Othon simán azt mondja nézd tölröm meg tiltom is a közelébe se megyek eg nőnek se... neked meg közli a gonosz anyatigris volt... Amelyik pasi képes félredugni majd ökzölni ő szereti a párját....az nagyon kis alkalmilag akart csak.
Exem is ilyen volt. Közölte akar gyereket majd utánna a kommunikáció ha gond volt ott volt oldjak meg mindent egyedül, ha rákérdezek normális, nem támadó stílusban a dolgokra néma mint a sóbálvány,segíteni semmit s csak két lánynál tudta elsírni szomorú szomorú párkapcsolatát míg a lányok a bugyijukkal szárítgatták könnyeit.
Így is úgy érzed a te szemléleted ilyen tapasztalatlan fiatalon a jó?
Köszönöm a válaszokat. Én hiszek neki, szeretnék vele lenni. Azt, hogy a gyerek esetleg nem tőle van,csak én gondolom. Elvégre ha a csaj több emberrel is megcsalta,van rá esély.
Remélem,hogy össze jövünk rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!