Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti randiznátok olyan nővel, akinek gyerek (i) van (nak)?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot, házasságot, közös gyerek(ek)et el tudtok egy már szült nővel képzelni?
(csak férfiak válaszát várom)
2016. okt. 12. 17:11
1/10 anonim válasza:
Én 21 évesen még nem randiznék ilyen nővel, ha idősebb lennék akkor igen
3/10 anonim válasza:
Randiznék, és randiztam is. De komoly kapcsolatot nem tudnék elképzelni. Nekem nem megy az, hogy más gyerekét neveljem. Most majd jönni fog a lepontozás, és a megvetés, de nem érdekel. Nem tudom más gyerekét nevelni, nem fogok hozzá alkalmazkodni, nem fogok arra keresni hogy eltartsam. Inkább egyedülálló, és gyermektelen nővel képzelek el komoly kapcsolatot és házasságot. Nem azzal van baj, hogy szült. És hogy gyereke van. Hanem az azzal járó mellékes dolgokra. Sosem tudnám sajátomként kezelni, vagy sajátomként nézni rá. Ha egy ilyen kapcsolatban lesz saját közös gyerek is, elkerülhetetlen a kivételezés. Mert az saját. Mellesleg a "kapott" gyerekért jön apuci, megy apuci, alkalmazkodni kell apucihoz, stb... nem köszi.
4/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy belevágnék. Kb amiatt amit 3as írt.
5/10 anonim válasza:
igen de max sex kapcsolat lenne komolyabban soha nem kezdenék gyerekes nővel
6/10 anonim válasza:
Nem tudnék házasságot meg efféléket elképzelni, dehogy fogom más zabigyerekét nevelni...
7/10 anonim válasza:
Határozottan nem.
Fölöslegesen bonyolítja az életet, ha a nőnek már van egy másik férfitól gyereke. Tapasztalataim szerint pedig az egyedülálló édesanyák semmivel nem vonzóbbak, intelligensebbek, szellemesebbek, kedvesebbek vagy megbízhatóbbak, mint a velük egykorú gyermektelen nők.
9/10 anonim válasza:
Pont egy olyan nővel próbálok randizni, akinek van egy gyereke. Nagyon várom, hogy megismerhessem a gyereket, pedig tudom, hogy oltárni nagy szívás tud lenni. Sok múlik a gyereken, hogy hogyan áll a dologhoz, örök konfliktus lesz, de vannak olyan nők, akik megérik ezt a plusz nehézséget.
10/10 anonim válasza:
Szia. A volt barátnőm is ebbe a kategóriába tartozott. Nagyon sokat tudnék mesélni. Viszont inkább a 7. válaszolónak a véleményét osztanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!