Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált miattam, de már nem kell nekem?
A dolog úgy kezdődött, hogy nekem barátom volt, ő pedig házas volt. 2 éve ismertük egymást, amikor én szakítottam a barátommal. Semmi közöm akkor még nem volt ehhez a férfihoz. Szimpatikus és helyes volt, vonzott, de tudtam, hogy házas. Alig beszéltünk pár szót előtte. Aztán a szakításom után elkezdett velem rendszeresen beszélgetni. Eleinte zavart, de aztán rájöttem, hogy a dolgot nem én kezdeményeztem, ha őt nem zavarja, akkor én minek idegeskedjek miatta? Úgy indult a dolog, hogy tetszünk egymásnak, de ígérteket nem akartam.
Aztán egyik nap elém állt, hogy ő megmondja, hogy el akar válni. Úgy gondolta, hogy mivel nekem senkim sincs rajta kívül, egyértelmű a folytatás. Hát nekem viszont nem az. Ennek több, mint 5 hónapja. És én ezt nem bírom és nem is akarom. Van egy 6 éves lánya. Nem akarok mostoha lenni, nem akarok második lenni, nekem ennyit jelentett. Jó volt vele, nem is tagadom, de egyszerűen nem akarok valakinek a második lenni.
Hogyan értessem meg vele? Nem akar békén hagyni, mert azt mondja, hogy miattam vetett véget a házasságának, ami nem igaz, mivel soha erre nem biztattam és nem is mondtam, hogy a találkozóinkon kívül akarnék tőle valamit. Azt sem mondtam neki, hogy szeretem. Egy felnőtt ember egy ilyen sekélyes valami miatt dobhatja a családját?
Nem olvastam el, csqk a kérdést :
Hidd szóljon! :D
" Nem akar békén hagyni, mert azt mondja, hogy miattam vetett véget a házasságának,"
Mondd, hogy
1: Magánügy.
2: Kértelek én erre?
3: Attol hatodjak meg, hogy a gyereked anyját ennyire becsülöd?
4: Nem akarok a következö dobott Macád lenni!
5: Nem emlékszem, hogy valamit is igértem volna neked ezzel kapcsolatban.
Az ilyen pasi, megérdemli, hogy egyedül maradjon.
Addig oké, hogy téged megfektetett, de minek elválni? Miért pont téged akar elvenni, ez itt a rejtély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!