Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért riad meg ennyire a gyerek témától, ha állítása szerint szeret?
Felmerült egy beszélgetés során, hogy mi lenne, ha babát várnék. Bepánikolt és azt mondta, hogy ő még nem tudna felnevelni egy gyereket, így nem hiányzik neki. Igazából még nincs tervben, de aggaszt, hogy ha esetleg úgy alakulna, akkor mi lenne a reakciója. Bennem egy világ dőlt össze, mivel szeretem annyira a páromat, hogy ha úgy adódik, akkor felneveljünk közösen egy gyereket (vagy többet). Viszont a reakciója nagy csalódás volt. :(
Ti hogy gondolkodtok erről? A nemeteket is írjátok le, kérlek. :)
Nyugi, ő is szeret téged, de még nem kész rá. Fogalmam sincs, miért kell keresni az okot felesleges konfliktusforrás miatt, amikor nincs semmilyen probléma. Én is szeretnék idővel gyereket, de még nem vagyok kész rá.
f28
Miért? Mert csak úgy spontán riogatod gyerekkel.
Egy baba, nem ugyanaz, mintha megemlítenél egy cipőt.
"Kérdező, szerintem te kicsit túl nyomulós vagy. Úgy bepánikolt, mintha neki kellene megszülnie? Szerintem ő nem a szülés gondolatától pánikolt be, hanem a felelősségről, hogy onnantól, hogy van egy gyereked, megszűnsz az első lenni a saját életedben."
Persze, ezt meg is értem. Én is tisztában vagyok vele, hogy egy gyerek felelősséggel jár. Az más kérdés, hogy én érzem magamban, hogy áldozatokat hozzak meg a kicsiért. :) Itt az esett rosszul, hogy megijedtem, hogy ennyire másképp állunk a témához. Egy kapcsolatban ez nagyon fontos dolog szerintem, és ha ebben nem hasonló a véleményünk, akkor később csak szenvedés lesz a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!