Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kellene éreznem magam most?
Szerelmes vagyok egy srácba évek óta. Mi mindig barátok voltunk.
1 évvel ezelőtti események:
Úgy hozta a sors hogy kavarni kezdtünk, viszont a csókolózáson túl nem jutottunk. Végül pedig járni kezdtünk,aminek hamar vége is szakadt egy belerondítás miatt,aláfeküdt..
(Ismerem a lányt, régóta, akkor eltiltotta tőlem és félévig nem is köszönt nekem a srác,nehezen hoztuk helyre mellette a barátságunkat,miután én is lecsillapodtam ez végett.
Megismerte,otthagyta, aztán viszonylag hamar szét is mentek mert egy évett se voltak együtt.
Jelen események:
Mivel szingli,mi kavarni kezdtünk, abban egyeztünk meg hogy majd alakul. Nem fog vele kibékülni,ebhen biztos vagyok. Már 3-4 hónapja folyamatosan és csak velem van.
De a lány még mindig nem szakad le róla,(nyilván ő is hibás adja alá a lovat hogy nem küldi el határozottan) de nem én szedtem szét őket, mégis ku.rvának próbál tituálni aki belerondított a kapcsolatába...
Aki ezt tette az ő volt akkoriban, az hogy vele kiakart békülni egy dolog,ugyanolyan esélyekkel indultam én is mint ő , hanem hátránnyal az év miatt,meg biztos nem szépnek állított be neki.
Rosszul kellene éreznem magam most miatta? Ő se volt rám akkor tekintettel?
Ezért én könnyű nőcske lennék?
"egy belerondítás miatt,aláfeküdt.. "
"(Ismerem a lányt, régóta, akkor eltiltotta tőlem és félévig nem is köszönt nekem a srác,nehezen hoztuk helyre mellette a barátságunkat,miután én is lecsillapodtam ez végett. "
1. Milyen srác ez, hogy bekavarnak és neki ez a válasza rá, hogy "aláfekszik"...
2. Milyen vezethető ez a srác, ha egy csaj megtiltja neki, hogy beszélgessen veled, vagy bárkivel, ezért nem is teszi.
3. Biztos, hogy nem azért nem beszélt veled, mert nem engedték neki, szimplán csak sz@rt a fejedre?
4. Tényleg ennyire vonzó számodra egy ilyen pasas, aki könnyen befolyásolható, nincs határozott döntése és kifogásokat gyárt, hogy a hibákat miért lépi meg?
Rosszul azért érezd magad, hogy ennyire levitted a mércét és naiv lettél, miközben ez a csávó lóbálja a farkát ide oda és mákjára mindig rákap valamelyikőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!