Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kéne rosszul éreznem magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne rosszul éreznem magam?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok, és még sosem volt párkapcsolatom, de engem ez egyáltalán nem izgat. A családtagjaim azt mondják, h nagyon rosszul éreznék magukat a helyemben, de nem vágom, hogy miért. Így alakult, ez van, nincs szerencsém a szerelemben, olyannal meg nem fogok összejönni, akihez nem vonzódok. Amúgy meg teljesen jól elvagyok barátnő nélkül is, ha úgy adódik ,hogy lesz, annak persze még jobban fogok örülni, de amíg nincs, hát addig sem esem kétségbe. Nem látom értelmét annak, hogy ilyesmin vesződjek, van jobb dolgom is. Inkább csak élek bele a világba, aztán lesz ami lesz, felőlem lehet bármi, nekem mindegy, én szinte minden helyzetben jól érzem magam, lazán veszem a dolgokat. Meg hát minek is pazarolnám az energiámat arra, hogy rosszul érezzem magam valami miatt, hogyha simán le is tudom szarni(?)...
2016. febr. 23. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

A családtagjaid nem azt mondják, hogy rosszul kell érezned magadat, hanem hogy ők, a te helyedben, azaz hasonló helyzetben rosszul éreznék magukat.

Speciel én is rosszul érezném magam, ha nem lenne senkim, de az én vagyok. Ha te így jól érzed magad, akkor természetesen nem kéne rosszul érezned magad.

2016. febr. 23. 23:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi okod arra,hogy rosszul érezd magad. Nekem sem volt évek óta kapcsolatom,pedig lehetett volna,de miért lenne az ember olyannal akibe nem szerelmes? Nem minden ember kapcsolatfüggő.

Téged nem zavar és ez a lényeg. Úgy vettem ki a szavaidból,hogy nyitott vagy,úgyhogy semmi gond.

2016. febr. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!