Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek innentől már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek innentől már nem nekem kell rosszul éreznem magam?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán váltunk el a volt barátommal. Nekem lelkiismeretfurdalásom volt azóta is mert nyomdafestéket nemtűrő hangnemben beszéltem vele pedig nem egészen érdemelte meg. Nem egyszer fordult elő ilyen a kapcsolatunk alatt. Nem akarok tőle már semmit csak írtam neki hogy beszélni szeretnék majd vele és hogy sajnálom hogy csúnyán beszéltem vele akkor. Azóta nem is beszélünk minden kapcsolat megszakadt. Nem válaszolt arra amit írtam de innentől már nem nekem kell tepernem ugye? Vagy mit kellene még tennem? Tényleg sajnálom ami történt.
2013. júl. 22. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb csúnyán elválni: könnyebb a felejtés.
2013. júl. 22. 22:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem jobb. Mert utána csak rosszul érzi magát az ember hogy megbántotta a másikat.
2013. júl. 22. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Az lehet, de ettől a másiknak könnyebb.
2013. júl. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!