Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ez rosszul esik?
Figyelt kérdés
Jovo heten elutazok nyaralni (3 hetre) addig nem latom a baratom. Most hetvegen meg lett volna lehetosegunk egyutt lenni es aludni. De most jon haza a testvere latogatoba, ezert nem akar atjonni, itt aludni, meg hat en se alhatok nala.
Tudom hogy a testvere fontos, alig latja, es nem haragszok ra, nem akarok "kozejuk allni" megis szomoru vagyok ezert. Ez normalis, vagy tul erzekeny lennek?
2013. júl. 3. 23:19
1/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de vannak ám gondjaid. Másnak kb enni alig van valamit.
2/8 anonim válasza:
Pontosann 1-es. Mi pont odajutottunk, hogy alig van pénzünk kajára. Alig vagyok 50kiló fiúként!
3/8 A kérdező kommentje:
Es ennek mi koze a kerdesemhez? Tudom jol, es nagyon sajnalom akik ilyen nehezsegekkel kuzdenek, de nekem ettol nem fog kevesbe hianyozni a baratom...
2013. júl. 3. 23:26
4/8 anonim válasza:
Normális, hogy szomorú vagy. Nem normális viszont, ha rosszul esik. A kettő nem ugyanaz
5/8 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, elszomoritott, igy "esett rosszul". Nem hibaztatok senkit, vagy ilyesmi :D
2013. júl. 3. 23:28
6/8 anonim válasza:
normális az érzésed, de érthető a barátod dömtése. Első második: Mi köze ennek ehhez? Mindenkinek vannak gondjai. Kinek ez kinek az, attól még a másiknak lehet rossz egy olyan dolog miatt ami számodra érthetetlen.
7/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy ertheto! :) tudom hogy nagyon szereti a tesojat, de ritkan latja.. Csak kicsit rossz hogy pont most :D
2013. júl. 3. 23:41
8/8 anonim válasza:
Normális, hogy rosszul esik úgymond, én is hasonlóképpen éreznék. Azért úgymond, mert nyilván nem hibáztatnám én sem a páromat, de attól még nagyon szomorú lennék. Azért jó nyaralást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!