Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul kéne éreznem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kéne éreznem magam, ha nem számolok be otthon mindenről?

Figyelt kérdés
Jókislány vagyok: jó tanuló, nem járok bulizni, nem iszok, nem cigizek. Nem volt még sosem kapcsolatom, sem barátom. Ősztől egyetemista leszek, és albérletben fogok egyedül lakni. Kemény szakra fogok menni, de tanulni fogok természetesen, mert ez fontos nekem! De mivel akkor már anya nem tilthatja meg, hogy ekkor és ekkor xy-val találkozzak, simán elmennék randizni anélkül, hogy anya tudna róla. Ha úgy érzem, le is feküdnék vele, persze csak komoly kapcsolatban. Néha majd az ottani barátokkal is eljárnék bulizni, mert eddig soha életemben nem voltam még. Nem a lerészegedés a célom, csak az, hogy jól érezzem magam. Meg eddig már az is baj volt anyának, ha suliból 18 évesen 20 perccel később értem haza, már rögtön azzal jön, hogy hol, kivel, mit csináltam. 20 éves bátyám is az egyetem miatt máshol lakik, de ő még arról is beszámol anyának, hogy éppen mikor ment le a boltba.. Rosszul kellene majd éreznem magam, hogy nem tervezek neki beszámolni arról, hogy éppen mikor készülök elhagyni a házat, ha úgysem tud róla? Ha lesz barátom, nála is ott aludnék, ha éppen úgy alakul, és nem kell feltétlen erről anyának tudnia. 19 leszek és L
2015. márc. 9. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj egyetemre.
2015. márc. 9. 23:45
 2/7 RRR ***** válasza:
25%

csak annyiban,hogy mamid félt és ezért ilyen

és ha valami gáz történne veled akkor akkor igen rosszul viselnéd ,ha ezt mástól tudná meg

2015. márc. 9. 23:47
 3/7 A kérdező kommentje:
ennyi erővel egész életemben ki sem mozdulhatnék a házból, mert akármi történhetne velem az utcán is....
2015. márc. 9. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogy kéne, szerinted mások 18 felett pláne ha máshol lakik már akkor is mindig mindenről beszámol a szüleinek, kivel mikor mit csinál? Hát nem. A magánéleted részleteit egyáltalán nem kell velük megosztanod.
2015. márc. 9. 23:49
 5/7 RRR ***** válasza:

félreértettél:

persze menj élj

de nagy vonalakban tudják a szüleid mi van veled

2015. márc. 9. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is iszonyatosan féltenek, olykor már betegesen. Én még velük élek, de már nagyon igényelnék egy kicsi magánéletet, amikor nem érzem azt, hogy mindenről be kell számolnom.

20/L

2015. márc. 10. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:

ez kicsit beteges a szüleid részéről, túlféltenek... nem kell mindenről beszámolnod. tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de maguknak köszönhetik ezzel a túlféltéssel.. sajnos ezzel többnyire egyik szülő sem éri el, amit akart, csak megromlik a kapcsolatuk a gyerekkel, aki inkább nem mondja el mi történik vele, mert a szülei úgy is ellenneznék.. felnőtt nő vagy lassacskán, nem szabadna ilyenkor már ennyire szoros pórázon lenni, mert nem egészséges. élj nyugodtan, hiszen most vagy fiatal, az a dolgod, hogy szórakozz, ismerkedj, ha úgy van, legyél egy kicsit hülye, mert erre később már nem lesz lehetőséged.. persze csak okosan, de nem olyannak tűnsz, aki ostobaságokat csinálna :D

az én édesanyám nem fogott soha szigorúan, persze féltett, de tudta, hogy így is úgy is csinálok hülyeségeket ha akarok. láss csodát, mindent elmondok neki, szó szerint mindent, volt, hogy még egy durva szexkalandomat is mosolyogva beszéltük ki. bízik bennem, én is benne, és ez szerintem fontos. persze én sem számolok be mindenről, de tudom, hogy elmondhatom neki, amit csak akarok, nem kell semmit sem titkolnom, mert nem reagálja túl, és nagyon modernen kezeli ezeket a témákat.

ja, és sok sikert az egyetemhez! én is ősszel kezdem :)

19L

2015. márc. 10. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!