Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kéne éreznem magam, ha nem számolok be otthon mindenről?
csak annyiban,hogy mamid félt és ezért ilyen
és ha valami gáz történne veled akkor akkor igen rosszul viselnéd ,ha ezt mástól tudná meg
félreértettél:
persze menj élj
de nagy vonalakban tudják a szüleid mi van veled
Engem is iszonyatosan féltenek, olykor már betegesen. Én még velük élek, de már nagyon igényelnék egy kicsi magánéletet, amikor nem érzem azt, hogy mindenről be kell számolnom.
20/L
ez kicsit beteges a szüleid részéről, túlféltenek... nem kell mindenről beszámolnod. tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de maguknak köszönhetik ezzel a túlféltéssel.. sajnos ezzel többnyire egyik szülő sem éri el, amit akart, csak megromlik a kapcsolatuk a gyerekkel, aki inkább nem mondja el mi történik vele, mert a szülei úgy is ellenneznék.. felnőtt nő vagy lassacskán, nem szabadna ilyenkor már ennyire szoros pórázon lenni, mert nem egészséges. élj nyugodtan, hiszen most vagy fiatal, az a dolgod, hogy szórakozz, ismerkedj, ha úgy van, legyél egy kicsit hülye, mert erre később már nem lesz lehetőséged.. persze csak okosan, de nem olyannak tűnsz, aki ostobaságokat csinálna :D
az én édesanyám nem fogott soha szigorúan, persze féltett, de tudta, hogy így is úgy is csinálok hülyeségeket ha akarok. láss csodát, mindent elmondok neki, szó szerint mindent, volt, hogy még egy durva szexkalandomat is mosolyogva beszéltük ki. bízik bennem, én is benne, és ez szerintem fontos. persze én sem számolok be mindenről, de tudom, hogy elmondhatom neki, amit csak akarok, nem kell semmit sem titkolnom, mert nem reagálja túl, és nagyon modernen kezeli ezeket a témákat.
ja, és sok sikert az egyetemhez! én is ősszel kezdem :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!