Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Muszáj eldicsekednem a tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj eldicsekednem a tökéletes párkapcsolatommal. Miért nem az ilyen pasi a sztenderd?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párom egyszerűen fölülmúlhatatlan. Lehet példát venni róla, férfiak! :)

Az egyik legjobb dolog benne, hogy soha nem beszélne velem bántóan. Se egy hangos szó, se egy csípős kritikus megjegyzés, se idegeskedés, hibáztatás, szemrehányás, semmi! Ha valamiről azt gondolja, hogy nem jó, azt megbeszéli velem. Értelmesen, építően, megoldáskeresően, partnerként. Nem követel soha semmit, teljesen kompromisszumkész, fontosak számára az én szempontjaim is, és nem várja, hogy érvek nélkül fogadjam el az övéit. Álláspontját megindokolja, érthetően elmagyarázza, racionális, logikus gondolkodásra képes.

Az érzelmeit gyakran kifejezi szavakkal, szeret, elismer, boldog velem, így értékesnek érezhetem magam mellette.

Nem figyel az ünnepekre, nem egy ajándékozós típus, de ezeket nem tartom fontosnak. Ha fontosnak tartanám, talán megerőltetné magát. Sokkal inkább nagyra értékelem, hogy mennyire roppant odaadó a hétköznapokban. A gyerekekkel kapcsolatos teendőkben éppúgy, mint az ágyban. Sosem maradok kielégítetlenül, na de ő sem (majdnem minden nap szeretkezünk). Vagy pl. eljár velem latin tánctanfolyamra, pedig magától sosem kapott volna kedvet az ilyesmihez. Csodálatos apa, aki a korábbi kapcsolatomból született iskolás gyermekemet is magáénak tekinti, ahogy én is az ő előző házasságából született kicsit, aki félig velünk él. A gyerekekkel türelmes, élvezi a velük töltött időt, és nem áldozat számára velük lenni. Sokszor ő viszi őket reggelente, vagy hozza délután. Simán megoldja egyedül is a dolgokat, ha én elutazom. Minden héten van egy nap, amikor minden gyerek a nagyszülőknél alszik, ilyenkor végre kettesben vagyunk. Mindig nagyon várjuk ezeket az estéket.

Állati segítőkész, az egyéni problémáinkat közös problémaként kezeli, és mindenre együtt keresünk megoldást. Mindenben támogat, mellettem áll.

Ami az anyagiakat illeti, minden közös, nincsen "te pénzed" vagy "én pénzem", bár a keresetünk is hasonló, így könnyű, de ha egyikünk elveszítené a bevételét, természetes lenne számunkra, hogy átsegítjük egymást ezen. Egyikünk sem rest áldozatot vállalni a családunk anyagi jólétéért.

Fontosak számára a szülei is, majdnem minden nap beszélnek, de az elsődleges családja mi vagyunk számára: én és a gyerekek. Jövőre összeházasodunk, közös gyereket tervezünk. El se hiszem, hogy annyi rossz tapasztalat után egy ilyen csodálatos fickó mellett élhetem az életem. Az is hihetetlen, hogy egy ilyen hapsinak már egyszer nem jött össze egy házassága. Állítólag a volt felesége mindenbe belekötött, állandóan baszogatta, üvöltözött vele, így végül a párom lépett ki a házasságból. Szegény balga nő, a párom az első pasi volt az életében, úgyhogy nem tudhatta még, hogy sosem talál majd hozzá foghatót, kár volt elüldöznie magától.

Szóval férfiak, akik nem értitek mi kell a nőnek, íme a fenti leírás. Szerintem ilyen egy tökéletes társ. Ha mindenki így viselkedne egy párkapcsolatban, nem lenni ennyi szenvedés. Mondjátok, miért nem így működnek az emberek? Olyan nehéz jófejnek lenni egymással?

2016. okt. 14. 04:13
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Pedig nekem jó érzés volt leírni. De talán tényleg nem volt a legjobb ötlet. Kár.
2016. okt. 14. 12:12
 32/49 anonim ***** válasza:

A párom napi 9-10 órát dolgozik (fizikai munkát), hazajön, egyből rám mászik, meg még elalvás előtt 1-2-szer :D

Azt mondja, totálisan másféle "megterhelés", mint a melója.

2016. okt. 14. 12:24
 33/49 anonim ***** válasza:

Az en parom is minimum 8 orat dolgozik fizikai munkat jelenleg es gyakran tuloraznak. Ettol fuggetlenul ritka, hogy ne lenne szex este pedig sokszor ejfelre er haza csak.

Kerdezo, ne foglalkozz a kesero gyk-sokkal. En voltam az elso, mi is mint irtam mi is regota vagyunk egyutt a parommal, nem ertem miert kene borzaszto tragediakat atelnunk egyutt... Plane hogy olyan dolgokrol van szo amik jobb esetben nem tortennek meg egy emberrel, egy megcsalast pl egyaltalan nem toleralna egyikunk sem, nem is ertem, ez valakinel miert kerult fel az erosito dolgok koze :D Beteg gyerek szinten olyan dolog, hogy a legtobb embernek maximum a natha meg a magas laz amit at kell veszelnie a gyerekevel kapcsolatban, az meg nem hiszem, hogy sok nehezseget okozna. Ha valami komoly betegsege lenne a gyereknek ami eleten at tarto azt egyikunk se vallalna, ezt mar megbeszeltuk a parommal.

Es nem vagyunk halveruek azert, mert nem marjuk egymast egesz nap, ehelyett inkabb jol erezzuk magunkat egyutt, en speciel ezt nem tudom megunni.

2016. okt. 14. 12:56
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

(majdnem minden nap szeretkezünk). Vagy pl. eljár velem latin tánctanfolyamra, pedig magától sosem kapott volna kedvet az ilyesmihez.

De most hirtelen nem jártatok. Egészen pontosan melyik része igaz ennek a sztorinak?

2016. okt. 14. 12:57
 35/49 anonim ***** válasza:

Na,látod,én mondtam,hogy ha tényleg ilyen fain minden,akkor inkább fogd be a csőröd és örülj magadnak!

Tudod,szerényen! Akik már megéltek egysmást,azok tudják milyen törékeny dolog is ez!

2016. okt. 14. 13:17
 36/49 anonim ***** válasza:
53%

24-es persze! Bezzeg aki folyton azt nézi hova lehetne kikacsingatni, meg pörög ha kell ha nem, meg balhézik annak de jó lesz mi? Miért kell bántani a nyugodtabb személyiségű embereket? Ők már nem is lehetnek boldogok szerinted? Miért mert olyan a személyiségük amilyen? Én is ismerek nem 1 ilyen párt házasok és már sok sok éve együtt vannak, van ahol gyerek van, boldogok, és irigylésre méltóbb is az életük mint a folyton balhézó, izzó, pörgő emberekének. Azoké akik önzőek, mindenben a hibát keresik, nem tudják megbecsülni azt ami van, inkább kikacsingatnak, kötekednek...Jajj de jó nekik tényleg.

Te viszont roppant bunkó vagy. Vagy csak irigy. De inkább az utóbbi.

2016. okt. 14. 13:23
 37/49 anonim ***** válasza:
37%

Hagyjad kérdező, az itteni válaszok a tipikus magyarember mentalitás leképeződései.

A lényeg hogy : úgyse lesz jó neked,mert majd meglátod hogy majd rossz lesz .Ez amit írsz nem is jó ám,hanem pont rossz! Ha most jó neked, az csak illuzió mert buta vagy nem látod a vég kezdetét a nagy jóságban. Amúgy biztos megcsal és ezért megjátsza a mintaférjet,de majd egyszercsak kiderül és lesz nagy sírás. Ja és dögöljön meg a szomszéd tehene,vagyis a legjobb ha az összes tehén megdöglik, aztán az összes szomszéd is .

Én örülök neki ,hogy örültök egymásnak és ezt le merted írni ide,pedig tudhattad mire számíthatsz a pesszimizmus és rosszindulat őshazájában :D

2016. okt. 14. 15:38
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
#37 Nem tudom hogy mit vártok. A kérdés arról szól hogy az pasija az istenkirálycsárszár, és minden más pasi idióta, és te meg asszisztálsz hozzá. Aztán csodálkoztok hogy a közönség vagy leszarja, vagy reagál a provokációra.
2016. okt. 14. 15:44
 39/49 anonim ***** válasza:

Nem írta sehol, hogy minden más pasi idióta lenne, de tény, hogy nem könnyű tökéletes társat találni.

Erre találták ki az emberek az ilyen közhelyeket, hogy tökéletes nincs, el kell fogadni a hibákat, kompromisszumokkal, áldozatokkal jár egy kapcsolat, stb.

Hát a miénkben semmi ilyen nincsen, maximum jelentéktelen szinten, és csak jót nevetek azokon, akik szerint ez rossz és illúzió és majd úgyis rossz lesz, miközben az ő üvöltözős, sírós, veszekedős kapcsolatuk a jó, mert az izgalmas legalább.

Hát nekem is volt veszekedős kapcsolatom, nem volt izgalmas, hiába szerettem a párom, szakítottunk is, mert nem vagyok gyáva, megalkuvó ember, és tudtam, hogy ennél jobbat akarok és lám találtam is.

De akik élvezik a feszültséget és a tiszteletlenséget, azoknak hajrá, további boldog párkapcsolatot.

2016. okt. 14. 15:49
 40/49 anonim ***** válasza:
"minden más pasi idióta" ezt hol írja? Ez csak a beszólós negatív éned teszi hozzá,hogy legyen mit támadni. Ezért nem boldog itt senki,mert ha nincs baj akkor addig csavarják a dolgot míg találnak,és lehet veszekedni széthúzni,lenézni.
2016. okt. 14. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!