Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mond ilyet egy pasi?
Figyelt kérdés
Van egy ferfi baratom, akivel regebben volt ez-az, aztan kesobb mondtam neki, hogy baratok legyunk, naponta beszelunk stb. Most elmeleti szinten felmerult, hogy kavarjunk. Erre visszautasitott, hogy nala a szex tobbrol szol. Milyen pasi nem kaphato egy kis kavarsra??2016. szept. 25. 18:28
2/7 anonim válasza:
Amelyiknek van önbecsülése? Nem tudom, neked milyen kép él a fejedben a férfiakról, de az én tapasztalatom szerint a legtöbb nem csak szívtelen szexgép, hanem ennél kicsit összetettebb személyiség. Miután azt mondtad neki, hogy legyetek csak barátok, miért baj, ha tartja magát a kérésedhez? Inkább örülj neki, hogy olyan férfi barátod van, aki nem csak azért barátkozik veled, hogy "hátha", sunyi módon lesve az alkalmat, amikor ágyba vihet.
3/7 anonim válasza:
Teljesen normális és jo lelkű pasi, aki valóban a barátodnak gondolta magát. Te nem vagy az, hogy azt ilyenre kéred azt akit a "barátodnak" tekintesz.
4/7 anonim válasza:
Mit akartál kavarni b.meg, nescafét? Lehet a jó öreg kotyogósat jobban szereti.
5/7 anonim válasza:
Normális pasi. Egyszer barátnak kell, utána kavaráshoz, megint barátnak, megint kavarni akarsz. Azt hiszem, én lassan köszönni sem köszönnék. Itt, csak rólad szól minden.
6/7 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a nők között, a férfiak között se mindenki van oda az alkalmi szexért. Nem tenném ettől függővé mondjuk, ki normális és ki nem, mert az baromira nem ezen múlik.
7/7 anonim válasza:
ennyire meglepő,hogy a férfiak mégsem egyformák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!