Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi ilyet ír egy nőnek, hogy "spermazsákot" keres, mert épp ilyen a hangulata, az a primitívségi skálán hol áll?
Mert én úgy gondolom, ha egy nő megtiszteli a férfit azzal, hogy vele legyen (legyen laza vagy komoly kapcsolat), ilyet értelmes, intelligens férfi semmilyen körülmények között nem ír le, csak egy primitív pa...szt és a nőket sem tiszteli.
Én ezzel a pasival másfél hónapig ismerkedtem, persze szó sem volt laza kapcsolatról és semmi. Ilyen megalázó szöveget még sosem hallottam férfi szájából,,igaz ez azután hangzott el tőle, hogy nagyon kiosztottam a sok igazságtalanság miatt, amit tőle kaptam.
De akkor is, ilyet mondani egy nőnek. Gáz
"igaz ez azután hangzott el tőle, hogy nagyon kiosztottam a sok igazságtalanság miatt, amit tőle kaptam."
Vajon ezek mik lehettek másfél hónap laza, semmilyen kapcsolatban? Ezeket te írtad.
0-100-as skálán 100-nál áll.
A börtön-szleng szótár szerint a "G_ciputtony" a lotyók benti neve... lehet ezt finomította.
Mennyit ült?
Elég beteg elmével akartál összejönni.
még szerencse ,hogy nem működött.
Meg elég maradinak tűnik ,ha ennyire egyoldalúnak tekint egy kapcsolatot.Én nem tudnék így domináskodni egy nő felett ami lehet ,hogy probléma lesz a későbbiekben ,de szerintem az is túlzás ha csak a férfi irányít.
Amúgy a primitívség legmagasabb szintjét műveli szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!