Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ne csináljak ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ne csináljak ilyet?

Figyelt kérdés

16F

Hogyha néha ráírok a barátnőmre hogy jó reggelt.

Az ilyen jól szokott nekik esni?

Egy idő után nem lesz olyan hogy megszokja hogy küldök neki ilyet és megsértődik ha nem küldök?

2014. dec. 17. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a barátnőd. Én nagyon szeretem ha a barátom ír nekem reggel  és néha ha nagyon ngyon sokat írja és aztán egyszer nem akkor tényleg furi de utána ujra irja :D::D Szerintem tetszene a barátnődnek.:D
2014. dec. 18. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:

a lányok szeretik, ha udvarolnak nekik, de melyik ember nem?

Ugyanúgy a férfiak is.

Csak egy idő után megszokja a másik, és elvárja, illetve ha nem kapja meg, elkezd gondolkodni...

2014. dec. 18. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!