Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebbol mit szurnetek le? Egy rendes pasi csinal ilyet?
Figyelt kérdés
Az utobbi par honapban megfigyeltem az egyik pasit, azt csinalja facebookon, hogy bejelol csajokat, vagy elfogadja a csajok felkereset. Aki kicsit is jol nez ki, annak like-olgat, majd, ha meglatja, hogy kapcsolatban van, vagy valakivel kialakuloban van valami, kitorli az ismerosei kozul.2015. márc. 10. 09:58
1/7 anonim válasza:
Szerintem korrekt! Szeretne csajozni, de tiszteletben tartja, ha valaki foglalt, vagy más iránt érdeklődik, akkor annak nem udvarol tovább!
Hol a bibi?
2/7 A kérdező kommentje:
Miert torli ki oket?
2015. márc. 10. 10:06
3/7 anonim válasza:
Mert már foglalt, és így nem ábrándozik azokról akikről nem lehet. Buta kislány! :D
4/7 anonim válasza:
Nyilván csak olyan "listát" akar fenntartani, akiknél még lehet esélye! Nehogy rossz helyre, rossz like-ot nyomjon, vagy olyat írjon amiből gondja lehet!
5/7 anonim válasza:
Szerintem maga sem tudja mit miért csinál :)
Miért jelölget be vadidegen csajokat és miért fogad el jelöléseket, ha nem csajozik? És utána miért törölget?
Csak nem "gyűjti a kínálatot" ahol lehet esélye?
Az első szó ami eszembe jutott (gonoszul teszem hozzá) az e"előrelátó" :)))))
6/7 anonim válasza:
Ismerkedni próbál es ezt neten is csinálja. En valahogy sajnalom az ilyen mindenkinel beprobalkozo sracokat de attol meg ertheto es szerintem nem elitelheto dolog
7/7 anonim válasza:
Azért törli, mert kifejezetten csajozni akarna, nem barátkozni, tisztában van a hozzáállásával és a vágyaival, és ehhez mérten cselekszik. Belerondítani más kapcsolatába meg nem akar, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!