Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Muszáj eldicsekednem a tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj eldicsekednem a tökéletes párkapcsolatommal. Miért nem az ilyen pasi a sztenderd?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párom egyszerűen fölülmúlhatatlan. Lehet példát venni róla, férfiak! :)

Az egyik legjobb dolog benne, hogy soha nem beszélne velem bántóan. Se egy hangos szó, se egy csípős kritikus megjegyzés, se idegeskedés, hibáztatás, szemrehányás, semmi! Ha valamiről azt gondolja, hogy nem jó, azt megbeszéli velem. Értelmesen, építően, megoldáskeresően, partnerként. Nem követel soha semmit, teljesen kompromisszumkész, fontosak számára az én szempontjaim is, és nem várja, hogy érvek nélkül fogadjam el az övéit. Álláspontját megindokolja, érthetően elmagyarázza, racionális, logikus gondolkodásra képes.

Az érzelmeit gyakran kifejezi szavakkal, szeret, elismer, boldog velem, így értékesnek érezhetem magam mellette.

Nem figyel az ünnepekre, nem egy ajándékozós típus, de ezeket nem tartom fontosnak. Ha fontosnak tartanám, talán megerőltetné magát. Sokkal inkább nagyra értékelem, hogy mennyire roppant odaadó a hétköznapokban. A gyerekekkel kapcsolatos teendőkben éppúgy, mint az ágyban. Sosem maradok kielégítetlenül, na de ő sem (majdnem minden nap szeretkezünk). Vagy pl. eljár velem latin tánctanfolyamra, pedig magától sosem kapott volna kedvet az ilyesmihez. Csodálatos apa, aki a korábbi kapcsolatomból született iskolás gyermekemet is magáénak tekinti, ahogy én is az ő előző házasságából született kicsit, aki félig velünk él. A gyerekekkel türelmes, élvezi a velük töltött időt, és nem áldozat számára velük lenni. Sokszor ő viszi őket reggelente, vagy hozza délután. Simán megoldja egyedül is a dolgokat, ha én elutazom. Minden héten van egy nap, amikor minden gyerek a nagyszülőknél alszik, ilyenkor végre kettesben vagyunk. Mindig nagyon várjuk ezeket az estéket.

Állati segítőkész, az egyéni problémáinkat közös problémaként kezeli, és mindenre együtt keresünk megoldást. Mindenben támogat, mellettem áll.

Ami az anyagiakat illeti, minden közös, nincsen "te pénzed" vagy "én pénzem", bár a keresetünk is hasonló, így könnyű, de ha egyikünk elveszítené a bevételét, természetes lenne számunkra, hogy átsegítjük egymást ezen. Egyikünk sem rest áldozatot vállalni a családunk anyagi jólétéért.

Fontosak számára a szülei is, majdnem minden nap beszélnek, de az elsődleges családja mi vagyunk számára: én és a gyerekek. Jövőre összeházasodunk, közös gyereket tervezünk. El se hiszem, hogy annyi rossz tapasztalat után egy ilyen csodálatos fickó mellett élhetem az életem. Az is hihetetlen, hogy egy ilyen hapsinak már egyszer nem jött össze egy házassága. Állítólag a volt felesége mindenbe belekötött, állandóan baszogatta, üvöltözött vele, így végül a párom lépett ki a házasságból. Szegény balga nő, a párom az első pasi volt az életében, úgyhogy nem tudhatta még, hogy sosem talál majd hozzá foghatót, kár volt elüldöznie magától.

Szóval férfiak, akik nem értitek mi kell a nőnek, íme a fenti leírás. Szerintem ilyen egy tökéletes társ. Ha mindenki így viselkedne egy párkapcsolatban, nem lenni ennyi szenvedés. Mondjátok, miért nem így működnek az emberek? Olyan nehéz jófejnek lenni egymással?

2016. okt. 14. 04:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
23%
Az egesz leirasban csak te vagy. Erted, neked, veled, miattad mi tesz a parod. Erdekes. X ev mulva te meg mindig ugyanigy fogod ezt meselni, o viszont nem.
2016. okt. 14. 07:38
 12/49 anonim ***** válasza:
11%
Még nem látsz a rózsaszín ködtől. Majd eltelik hosszabb idő, és elő fognak jönni a problémák, rajtatok fog állni, hogy sikerül-e megoldani vagy szétmentek. Egyébként, jobban érzed most magad, hogy ezt kiadtad magadból? Tényleg ennyire nem tudsz aludni?
2016. okt. 14. 07:39
 13/49 anonim ***** válasza:
96%

"Muszáj eldicsekednem a tökéletes párkapcsolatommal."

Olyan nincs. Miért érzed a késztetést arra,hogy vadidegeneknek dicsekedj vele? Az enyém is jó,mégsem írok ide,hogy "nézzétek és irigykedjetek rám".

Ha.meg tényleg annyira jó,ahogy leírtad vigyázz rá,becsüld meg,és ne légy dicsekvő,mert ezek a dolgok iszonyú sérülékenyek! Tudni kell,hol a határ a magán és a mások számára is nyilvános információ között!

2016. okt. 14. 08:07
 14/49 anonim ***** válasza:

Hú, mintha az én páromat írtad volna le :D Ő is ilyen, és őt se becsülte meg egyik exe se, nem értem őket.

Nálunk most ugyan rózsaszín köd van, mert a kapcsolatunk alig 1 éves, de sok éve ismerem, volt szerencsém megismerni elfogulatlanul, úgyhogy objektíven tudom mondani rá, hogy tökéletes, és összepasszolunk.

De sokan úgyse fogják elhinni itt, hogy ilyen van. Tuti a háza/kocsija/stb-je kell neked. Legalábbis ezt mondják.

Aki meg van keseredve, az nem képes örülni más örömének. Sajnos egyre több ilyen ember van :(

Én mindenesetre szurkolok nektek, és sok boldogságot kívánok a jövőtökhöz :)

2016. okt. 14. 08:25
 15/49 anonim ***** válasza:

A kérdésben a pasiról van szó.

Ha a páromról írnék, én is kb ugyanazt írnám, mint a kérdező, csak gyerek nélkül. Attól ez még miért jelenti azt, hogy ezek a dolgok nem kölcsönösek? Ugyanúgy megteszünk mindent egymásért, de ha a páromról írok, akkor mi a túrónak írnám, hogy én mit csinálok? :D

2016. okt. 14. 08:27
 16/49 anonim ***** válasza:
A problema csak annyi, hogy o a tokeletes parkapcsolataval akart eldicsekedni. Es ezek szerint neki ezt jelenti a tokeletest.
2016. okt. 14. 08:40
 17/49 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek. Amúgy igen, jobban érzem magam attól hogy leírtam. Tudom, alapvetően gáz dolog a dicsekvés, de nem is irigységet szándékkoznék kelteni, csak úgy kiírni magamból, mert most sok elcs*szett párkapcsolati kérdést olvastam itt a gyékán, és sokan válnak körülöttem, úgyhogy újra és újra rácsodálkozom, milyen jó nekünk együtt, és még mindig hihetetlen szerencsésnek érzem magam, pedig a kapcsolatunk előtt azt hittem, ilyen csak a mesében van, és a pasik mindenképp bántóan viselkednek néha, ebbe bele kell törődni. Hát nem! :) Örülök hogy vannak páran, akik hasonlóan szerencsések. Több ilyen férfi kéne!
2016. okt. 14. 08:51
 18/49 anonim ***** válasza:
52%

"Mondjátok, miért nem így működnek az emberek? Olyan nehéz jófejnek lenni egymással?"

Ez bäszottul nem erről szól. Lehet, hogy neked ez így jó, mert mondjuk mind a ketten halvérűek vagytok, de én lehet, hogy kiborulnék egy ilyen pasi mellett.

Az én párom is épp olyan makacs és erős természet, mint én, vannak veszekedések és vállalom, hogy nem tökéletes a kapcsolatunk, de éppen ez tartja életben, ettől izgalmas mindig. Mindezek mellett együtt tudunk működni, közösek a célok, a tervek.

De baromi sokszor adódnak olyan helyzetek, amikkel még nem tapasztaltatok, amikből fakadóan az ember egy olyan arcát mutatja, amilyet még nem láttál.

"Muszáj eldicsekednem a tökéletes párkapcsolatommal."

Minek? Egy párkapcsolat két emberre tartozik, annak minden intimitásával, gondjával, bajával, szépségével együtt. Nagyon örülünk, hogy te ilyen boldog párkapcsolatban élsz, de azért ne gondold azt, hogy minden fenékig tejfel lesz még 3-5-10 év múlva is, mert sosem tudhatod mikor üt be a krach.

2016. okt. 14. 08:52
 19/49 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ilyen a tökéletes párkapcsolat. A kapcsolat pedig 2 ember egymáshoz fűződő viszonya, nem? Amikor ki akarom fejezni, milyen jó ez köztünk, mi a tökömről írjak, ha nem arról, hogy hogyan bánunk egymással?
2016. okt. 14. 08:57
 20/49 A kérdező kommentje:
Az előző a 16-osnak szólt.
2016. okt. 14. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!