Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dönteni két pasi között?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dönteni két pasi között?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, két hónapja regisztráltam egy társkeresőre. Leveleztem pár emberrel, valakivel találkoztam is, de nem ilyen-olyan okok miatt nem lett egyikből se semmi. A lényeg, h végül most két emberrel levelezek, és mind a kettővel találkoztam is már. Két különböző ember, de mind a kettőt el tudnám képzelni magam mellé, az eddigiek alapján. Nem tudom, mit kellene tennem, mi a helyes. Ismerőseim szerint találkozzak még párszor mind a kettővel, aztán akkor majd eldöntöm. Engem mondjuk zavar, hogy egyszerre így két pasival, de végülis nem történt semmi.

Mit kellene tenni ilyen helyzetben?

2016. okt. 7. 00:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, az egyikük 29, a másik 36 éves, már ha ez számít. ( szerintem nem. :)
2016. okt. 7. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Hát én olyannal tuti nem lennék kapcsolatban, aki mellett egyáltalán felmerül, akár csak elméletben, hogy választhatnék mást is.

Inkább maradok szingli addig, amíg nem találok olyan embert, akinél nem is kérdés, hogy őt válasszam-e.

2016. okt. 7. 00:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Na jó, de egy találkozás alapján ennyire leszűrni szerintem ezt nem lehet. Ha meg annyira beleszeretnék egy találkozás alatt, meg is rémülnék, hiszen még nem ismerem.
2016. okt. 7. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodtan találkozz még mind a kettővel. Az érezhető és meg szokták beszélni, hogy mikortól exklúzív egy kapcsolat. Ha meg végképpp nem tudsz dönteni, válaszd azt, amelyiknek magasabb a fizetése :)
2016. okt. 7. 00:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben két nővel kapcsolatban. Ilyenkor a legtisztább, ha egyiket se választod. Ha az egyik tényleg álmaid férfia lenne, akkor nem is gondolkodnál a másikon.
2016. okt. 7. 00:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt mondom, mint az ismerőseid.
2016. okt. 7. 01:17
 7/8 anonim ***** válasza:

És egy találkozás után miért/hogyan akarsz összejönni bármelyikkel? :D

Akkor nyilván beszélgess mindkettővel, aztán hátha egyikbe beleszeretsz.

2016. okt. 7. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy találkozgass még velük! Majd kialakul. Vagy lesz egy harmadik. :)
2016. okt. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!