Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dönteni két pasi között?
28 éves nő vagyok, két hónapja regisztráltam egy társkeresőre. Leveleztem pár emberrel, valakivel találkoztam is, de nem ilyen-olyan okok miatt nem lett egyikből se semmi. A lényeg, h végül most két emberrel levelezek, és mind a kettővel találkoztam is már. Két különböző ember, de mind a kettőt el tudnám képzelni magam mellé, az eddigiek alapján. Nem tudom, mit kellene tennem, mi a helyes. Ismerőseim szerint találkozzak még párszor mind a kettővel, aztán akkor majd eldöntöm. Engem mondjuk zavar, hogy egyszerre így két pasival, de végülis nem történt semmi.
Mit kellene tenni ilyen helyzetben?
Hát én olyannal tuti nem lennék kapcsolatban, aki mellett egyáltalán felmerül, akár csak elméletben, hogy választhatnék mást is.
Inkább maradok szingli addig, amíg nem találok olyan embert, akinél nem is kérdés, hogy őt válasszam-e.
És egy találkozás után miért/hogyan akarsz összejönni bármelyikkel? :D
Akkor nyilván beszélgess mindkettővel, aztán hátha egyikbe beleszeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!