Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre 3 fiú hívott randizni. Mind a 3at nagyon szeretem. Es nem tudok dönteni. Mit kellene csinalnom? 15/L
Figyelt kérdés
Egyik a volt barátom . Le is fekudtunk.... Csak nem működött a kapcs. Es szakítottunk. Masik ketto meg nagyon rendes :) nem tud a másikrol egyik se2014. szept. 7. 20:49
3/13 anonim válasza:
Le is feküdtetek de nem működött utána.:D Tapsviharért privátban jelentkezhetsz! Ribizli leszel, ha már nem az vagy. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Koszi nem kell 4. ;) :D :D 3kozul se tudok választani :D
2014. szept. 7. 20:50
5/13 anonim válasza:
Nincs kedved eljönnj velem sütizni?:)
Helyes vagyok ám:)
14/f
7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok !! :D
2014. szept. 7. 21:00
9/13 anonim válasza:
Menj el a másik kettővel randira. Szerintem az sem gond ha tudnak egymásról. Mivel CSAK randi és nem jársz egyikkel sem. :D A volt barátod lehet hogy megint csak szexelni akar úgy hogy figyelj oda nehogy miatta elússzon egy olyan akivel jól kijönnétek. :)
25\F
10/13 anonim válasza:
Egy héten 7nap van
Téged 3fiu hívott randizni
Mi a probléma? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!