Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos, hogy megbantva erzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy megbantva erzem magam? 21/F

Figyelt kérdés

Egy lany, akivel baratok vagyunk, felhivott magahoz beszelgetni, filmet nezni. Csak baratok vagyunk, de en tobbet erzek iranta. Megfogtam a kezet, azt mondta szabad, mert most turelmes hangulata van. Nem fogta vissza a kezem, de ngedte. Megpusziltam a homolkat tobbszor is, de mondta, hogy nem szeretei, ha ezt csinalom, mert apukaja szokta a homlokan megpuszilni. Lattam, hogy nem erzi jol magat, hogy a kezet fogom, ezert abbahagytam. Elnezest kertem tole, mondtam neki, hogy:

-Sajnalom.

Erre azt felelte, hogy:

-Ki azert nem doblak.

Nem viccbol mondta, tok komolyan. Kicsit meg maradtam, de ereztette velem, hogy menjek el. Szoval vegul finoman megis elkuldott. Meg bunkozott meg egyet, megjegyezeseket teve. Ugy erzem nem tisztelt engem igazan a holgyemeny.

Megbantott nagyon. Nem hanyatt donteni akartam.

2016. szept. 22. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ha tudja, hogy te többet érzel iránta, nem volt tőle valami rendes dolog, hogy felhívott magához, vagy hogy egy ideig hagyta hogy közeledj, majd mégsem. Nekem, ha van egy haverom, akiről tudom hogy többet akar, de én nem, akkor direkt kerülöm az olyan szitukat, amit zöld jelzésnek vehet.
2016. szept. 22. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Hiba volt tőle, hogy felhívott magához, mint ahogy az is, hogy egy szintig hagyta magát. Ugyanakkor a szerelmet nem lehet erőltetni. Valószínűleg akárhogy utasít el, megbántva éreznéd magad. Tökmindegy, meddig szándékoztál elmenni: ha az egyik fél áthágja azt a vonalat, amit már a másik kényelmetlennek érez, akkor az már tolakodás.

Szerintem nem érdemes erőltetni egy olyan barátságot, ami az egyik félnek szükségszerűen szenvedést okoz, a másiknak meg kellemetlenséget. De ez a ti dolgotok.

2016. szept. 22. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazán viráglelkű bölcsészkisgyerek lehetsz. (Én is bölcsész vagyok amúgy, úgyhogy nem szidtam senkit, köszi...)

De szomorú tényleg ha ilyen nyámnyila és férfiatlan vagy, aki ennyin besértődik. Nem volt apád, aki férfit neveljen belőled? Ezt ne vedd magadra, de kb az alapján amit beszélsz ez látszik.

Lehetnél még bőven tökösebb, magabiztosabb, jó dumásabb, önbizalommal telibb ember az biztos

24/F

2016. szept. 22. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel nincs köztetek semmi csak barátság, jogában áll szarul érezni magát meg elhúzódni, de tökre érthető hogy ez neked igenis szarul esett. Meg kicsit lekezelő volt azért a beszólása, hogy ki azért nem doblak. Mindenesetre ha össze akarsz vele jönni ne mutasd meg neki hogy megbántódtál vagy megsértődtél. Az nem jön be a nőknek. Vicceld el a dolgot, ha tudd vedd játéknak és ne kérj elnézést ha megfogod a kezét. Ha elhúzza akkor ő marad ki egy baromi jó dologból és csak ő bánhatja nem te. És ne a homlokát csókolgasd hanem a száját.
2016. szept. 28. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!