Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a haragja? Van még reményem?
Ő az a fiú aki úgy fogad el amilyen vagyok,nem kell topmodelnek kinéznem hogy elvarázsoljam. Már két éve szerelmes belém s elég közeli volt a viszonyunk mondhatni egyfajta barátság született,amit mára teljesen megszakított.
"Viccesen" ismerkedtünk meg, szép egy történet de nem is erről van szó hanem hogy hányszor próbálkozott én pedig utasítottam, aztán letiltott facebookról, de más accountom felveszi mindenhol írok neki és nem felel. Minden kapcsolatot megszakítja velem. Elakartam kérni közös barátoktól a telefonszámot de azt mondták hagyjam békén. Utcán elkerül ha bemegyek a boltba direkt elő se jön, ha viszont véletlen belebotlok akkor úgy néz rám hogy nem lehet leírni,köszön minden csak nem szól hozzám. Szeret az biztos. Nekem sem volt senkim 1-1.5 éve, de magamban sem tudtam őt hova tenni.
Eladók előtt viszont nem beszélhetek vele telószáma új mobilom miatt nincs meg.
Hogy lépjek vele kapcsolatba,van még reményem?
Te még tepernél olyasvalaki után, aki többször is visszautasított? Én elhiszem, hogy tényleg akarod őt, de ő ezek után nem fogja. Azt fogja gondolni, hogy csak szórakozol vele, amíg nem találsz mást, és kihasználod, hogy ennyire odavan érted. C Ha a haverok sem akarják odaadni a számát, akkor annak nyomós oka van.
Tényleg, mégis mi ébresztett rá, hogy mégis ez a férfi kell neked?
20/L
Valószínűleg beléd szeretett. De mivel nem adtál neki lehetőséget, így egy idő után felismerte, hogy nem fog olyan szekér után futni, ami nem veszi fel.
Nem hiszem, hogy haragudna. Csak jobb, ha a határozott, mérges, elutasító arcát mutatja előtted. Így nem szólsz hozzá kedvesen, és nem lágyul el a szíve. Valószínűleg valami védekező mechanizmus lehet nála. Mert nem akar szenvedni.
Biztos, hogy ő kell neked? Biztos, hogy kapcsolatra kell, és nem barátnak, vagy lelki szemetesládának?
Ezeket tisztázd magadban.
Aztán biztos vagy az érzéseidben, és valóban ő kell neked, akkor teperj egy kicsit érte. Szard le, mit mondanak, vagy gondolnak az eladók. Ha más módszert nem hagy, akkor előttük beszélj vele.
Ennyit tudok tanácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!