Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogos, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, hogy ez rosszul esett a barátomtól, vagy inkább szánalmas?

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk (19 evesek), es 1 eve vagyunk egyutt. A baratomeknak sajat ceguk van, ott dolgozik, es tenyleg elismerem, hogy sokat, de mivel csaladi a dolog, rugalmasak azert azzal kapcsolatban, ha epp menni akar valahova es szol elore, nem osztjak be. Mostanaban sokat veszekedtunk, es keveset talalkoztunk, ami igy eleg rossz parositas. Ami szabadideje van, azt a barataival akarja tolteni, es en vagyok mindig a b*nko, amiert en 1-2 ora utan hazamennek, es nem akarok hajnalig maradni amig ok isznak (en vezetek). Szeretem a baratait, csak mindig ugy erzem h ok elorebb vannak nalam minden teren, es a velem toltott idejet kevesnek erzem. Honapok ota konyorgok azert, hogy menjunk el biciklizni, menjunk el a vadasparkba...stb. Erre mindig az a valasz h majd, meg h nincs szabadideje. Ha a baratai hivjak, ugrani kell rogton. Mert, hogy legalabb csinalunk valamit, nem csak fekszunk allandoan. De hat en se fekudni akarok...

Ma delutan az occse szolt h menjunk el harman moziba, mert o is jonne (mi tegnap este beszeltuk a baratommal). Mondtam h en mar nem tudok atmenni ma, nincs most buszom. Nem baj, eljonnek ertem. Mondtam, hogy szerintem ez ma nem fog osszejonni. A baratom ekkor meg dolgozott, ezt az occse irta.

Este irt a baratom, hogy elnennek lehet moziba az occsevel. Kerdeztem h 'nelkulem?'Mert ugye ez a film engem is erdekel, egyutt beszeltuk meg h elmegyunk. Irta, hogy akkor atjon ertem. Aztan tiz perc mulva megse, mert h az occse hisztizik h ha ertem meg el kell jonni, akkor nem ernek oda, meg meg furdeni is kell stb.

Mondtam hogy oke, akkor nem megyek.

A baratom is mondta, hogy ok sem. De most vegulis megis elmentek.

Jogos, hogy ez rosszul esik? Ugy erzem h amit en mondok otletkent kozos programnak, az mind le van sz*rva, de ha o epp kitalal vmit azt egy-ket nappal sem lehet elhalasztani, hogy en is el tudjak menni.

Persze nem arrol van szo, meg tudom nezni a filmet majd a neten is vagy akarmi, es kell az ido az occsevel, es kicsit gaznak is erzem magam, de megis rosszul esik ez az egesz.

2016. júl. 5. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Pasiktól biztos azt a választ fogod kapni többségben, hogy nem vagy jogosan kiakadva.. hát magamat ismerve én is ki lennék.. és hasonló helyzetben vagyok "majd, nincsen szabadideje" szóval ki vagyok én is akadva..

Próbáltál már beszélni vele? Mondjuk ezt amit most itt leírtál nekünk, azt elmondhatnád neki is.. hátha észhez tér egy kicsit.:)

2016. júl. 5. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt a megoldás a problémádra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok

Egyébként szerintem jogosan vagy kiakadva (pedig fiú vagyok, micsoda paradoxon, ugye? Kedves ELSŐ?), de lássuk be, ez vihar egy pohár vízben. Esetleg keress más pasit!

2016. júl. 5. 21:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze, probaltam mar beszelni vele, tobbszor is. Volt, mikor mar szakitottunk szinte, akkor azt ismetelgette, hogy en tobbet erdemlek nala, o egy nulla hozzam kepest. En ilyet sose akartam, hogy ezt erezze, nem is ertettem.

De hiaba a beszelgetesek, semmi valtozas nem tortent.

2016. júl. 5. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 Drágám. Esetek többségében.Attól te még lehetsz kivétel. A szövegértés ma már nem divat?

Kérdező! Elég gyér szöveg, amiket a fiú mond. Ne szakítsatok, csak ha nagyon muszáj..:) Kicsit még törd magad hátha változik a helyzet. Aztán írd meg ha sikerült célba érni.. :P

2016. júl. 5. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Egyedül válaszoltam fiúként, szóval az esetek többségében nem az történt amit vártál. :D (konkrétan egyszer sem)
2016. júl. 7. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!