Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire szánalmas, ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szánalmas, ha a fiú azt írta a lánynak, hogy "most miattad sírok"?

Figyelt kérdés

2016. máj. 20. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
nagyon! egy férfi sosem sír egy nő miatt, inkább keres egy másikat.
2016. máj. 20. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Elegge. Nem a siras miatt hanem a manipulacio miatt.
2016. máj. 20. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem jártok, elástad magad.
2016. máj. 20. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem se szánalmas, én is sírtam anno egy értéktelen nő miatt... Sőt nem is egyszer... Bár az elsőnek nem kötöttem az órára, hogy mikor megcsalt sírtam, szerettem első kapcsolatom volt.

Most mi van csak a nőknek lehetnek érzései?

Második kapcsolatban meg csak szimplán aljas volt, és lelépett egy apja korabelivel a végén, bár mondtam is neki, érted minden könnycsepp kár is...

2016. máj. 20. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnek a férfiaknak érzéseik hiszen nem robotok de ez majdnem olyan béna dolog hogy miattad sírok mint a ha elhagysz felvágom az ereimet. Egy ha nem érdekelsz pont leszarom ha meg érdekelsz nem ezzel kell bűntudatot kelteni. Ilyen egyszerű.
2016. máj. 20. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Felvilágosítanám, hogy nem miattam sír, hanem saját maga miatt. Ha úgy érzi, csalódást okoztam, akkor a saját elképzeléseit vizsgálja felül, mert könnyen lehet, hogy nem vagyok olyan, amilyennek elképzelt, és nem tudom azt nyújtani, amit ő szeretne. Nem tehetek arról, hogy ő olyan dolgokat lát belém, amik bennem nincsenek meg.
2016. máj. 20. 13:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Sztem olyan 10/9.5
2016. máj. 20. 13:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Magával a sírással nincs gond, kifejezetten sokra becsülöm, ha pl a párom el tudja engedni magát annyira a közelemben, hogy nem fél elhullajtani 1-2 könnycseppet, ebben semmi férfiatlan nincs, a pasiknak is lehetnek, sőt, legyenek érzéseik.

Viszont nekem volt ilyen energiavámpír ismerősöm, aki próbált folyamatosan bűntudatot kelteni bennem, az év minden napján, egyszerűen mert olyan dolgokat képzelt belém, amik közelében se voltak a valóságnak. Na most én ezt a fajta "mániát" és követelőzést nem tudnám tolerálni.

Nyilván, ha ezt arra válaszul mondja, hogy nagyon megbántottam, akkor magamba szállnék, és bocsánatot kérnék.

Egyébként ilyen dolgokat nem írásban kéne benyögni, mert elég kínos.

22L

2016. máj. 20. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
2016. máj. 20. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Függ a szándéktól és a körülményektől. Ha azért mondja, hogy ezzel befolyásolja, akkor elképesztően szánalmas. Ha azért, mert egyszerűen ennyire őszinték és nyitottak egymás előtt, akkor viszont abszolút semmi baj ezzel.
2016. máj. 20. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!