Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szánalmas, vagy helytelen ha egy 14 éves lánynak megszivja a barátja a nyakát? Ti leszidnátok ezért a lányotokat?
minek idegeskedni?
volt ott már akkor minden!
Egy 14 éves lánynak még babáznia kellene, meg tanulnia, nem pedig a fiúkat hajkurásznia. Az ilyen dolgokra bőven ráér később.
Egyébként, ha az én lányommal fordulna ez elő, akkor először elgondolkodnék azon, hogy én mint szülő mit rontottam el, és mérhetetlenül szégyellném magam, hogy a lányomból egy ribi lett, továbbá a kisasszony, sehova nem mehetne, az iskolán kívül.
Max azért, mert hagyta, de leginkább a lánynak kéne leszidni a barátját.
Ez egy elképesztően bunkó szokás, és úgy verném szájba ha valaki a nyakamat szívogatná, hogy a fogait köpdösné ki utána.
Mint ha valami tehenek billogoznának meg, tulajdonjog szerint.
A legfejlettebb emberszabású, aminél ezt elfogadhatónak tartom, az a bonobói csimpánz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!