Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, vagy helytelen helyzet lenne?
Szeretem a mostani párom, gondoskodó, kedves, és nagyon figyelmes, ugyan akkor megértő.
De egy kedves ismerősöm egyenesen elveszi az eszem! ><
Minden érdekel ami velekapcsolatos! Akármit mond megremegek.... :'((
Helyénvaló lenne ha két párom lenne?
A mostanit sem szeretném elengedni... de a másik jobban vonz...:(
Első válaszolóval értek egyet....
De ez viszont arról is árulkodik, hogy lehet a mostani párodat már nem is szereted igazán attól függetlenül hogy milyen ember...
2 párod viszont ne legyen...mert ha kitudódik akkor lehet, hogy mind a 2-t elveszíted....
vigyázz, ilyen helyzetekben gyakran két szék között a földre esel.. és amúgy is, becsapnál 2 embert, sőt mkit, magadat is... kezdesz átszeretni a másik pasiba, nekem erre van gyanúm. ne legyél ilyen k*cs*g, mert visszakapod az élettől! ne használj senkit tartaléknak, az az ember többet érdemel, ha tényleg olyan rendes, ahogy leírtad.
18L
A jelenlegi párod nem bizserget annyira mint az a másik. Kihagyni fájdalmas és 20 év alatt nem is javaslom! Sajnos a szerelem és szex nem olyan mint a bolt. Nem kapsz meg mindent amit szeretnél, de a szerelem és a másik iránt érzett izgalom csodálatos érzés amit nem lehet élvezni, ha a lelkiismereted folyton beleszól.
A dilemmád megoldhatatlan. Sajna ez így működik.
Szerintem inkább a mostanit léptesd le. Ha van aki jobban megmozgat akkor a mostani nem lesz olyan jó mint mással lehetne szerintem. Aztán lehet h kiábrándulsz a másikból és bánni fogod, de ha meg sem próbálod, az rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!