Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de azt tervezgeti egy lány akivel régen összejöttem hogy el fogunk menni valahová! Helytelen lenne igent mondanom erre ugye? 17F
nemtudom:/:/
énnekem bűntudatom lenne ha csak úgy elmennék valakivel úgy hogy nem tud rólla:/:/
én inkább mindíg mondom neki és akkor nincs belőlle baj és ha úgy érzi hogy ez nem okés akkor vagy megbeszélem vele hogy nem kell aggódni vagy pedig nem megyek el
kb ezeket szoktam csinállni de én ismerem a bnőmet és tudom milyen de a tiédet nem és nem tudom hogy hogyan reagállna:/:/
21:57
IGAZAD VAN! Holnap első dolgom, hogy AZONNAL "nemet" fogok mondani neki! Imádom a barátnőm és ezért, mert nem szeretnék attól a lánytól semmit, nem is fogok találkozni vele. Nekem egy lányra kell nagyon fókuszálnom, s az pedig a csajom!
hát ha tudod hogy az a másik nyomul, főleg h lekakilja h van barátnőd, és nem tartja tiszteletben az érzéseidet, egyszóval be akar kavarni, azt akarja h elhagyd, vagy csak titkos laza kapcsit akar, akkoris mond nemet
apa büszke rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!