Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek túlreagálom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom vagy jogos, hogy időt kértem?

Figyelt kérdés
Barátom elment nyaralni a haverokkal Balatonra. Láttam, hogy pár lány bejelölte, akit ott ismertek meg. Azt mondta, hogy csak együtt lógtak. Mondom oké, rendben. Most kiderült, hogy a párom azt írta nekik, hogy jó lenne majd Pesten is összefutni. Na ezen kiakadtam. Nem tudom most mit higgyek. Ő csak azt mondta "udvariasságból" írta, mert a csaj írt, hogy örül, hogy megismerkedtek.

2016. aug. 10. 13:28
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Nagyon összevesztünk, én mondtam, hogy át kell gondolnom pár dolgot.
2016. aug. 10. 13:29
 2/19 anonim ***** válasza:
Döntened kéne, mert ha "időt kérsz", és mondjuk találkozik a lánnyal, akkor lehet bekövetkezik az, amire első körben gondoltál. 23/F
2016. aug. 10. 13:35
 3/19 A kérdező kommentje:
Oh ezek után szerintem már történt is ott valami :D Udvariasságból nem szoktak ilyet írni.
2016. aug. 10. 13:36
 4/19 anonim ***** válasza:
Én szombaton megyek el Pesten egy lány barátommal ebédelni, mert egyetemen csoporttársam, és egész nyáron nem láttam. Mégse lesz semmi, csak dumálunk egy jót. Neki is van barátja és nekem is van barátnőm. Ez nem jelent első körben semmit. Azt nem tudom, hogy ott volt-e valami, azt csak ők tudják, de ez a találkozás még nem jelenti azt, hogy volt. Első voltam.
2016. aug. 10. 13:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, mert ti barátok vagytok. Egy lány baráttal nekem sincs gondom, de ők most ismerkedtek meg. És egy olyan üzenet, hogy köszönöm szépség, remélem minél hamarabb összefutunk Pesten is. Az durva
2016. aug. 10. 13:41
 6/19 anonim ***** válasza:
Jó hát ezt nem írtad, hogy így írta :D
2016. aug. 10. 13:42
 7/19 anonim ***** válasza:
22%

Javaslom, hogy ne nagyon reagáld túl, mert ha túlságosan féltékenykedsz, a barátodnál betelhet a pohár.

Kapcsolatban sem tilos ellenkező neműekkel lógni, dumálni. Azon kívül pedig, ha ennél továbbmegy a barátod, legalább látni fogod, hogy milyen valójában.

Szóval hagyd, hadd tegyen amit akar, aztán kiderül, mennyire hűséges hozzád :)

2016. aug. 10. 13:42
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem volt azzal bajom, hogy lányokkal beszélget, barátkozik. Mert ez természetes. De azt hiszem van egy bizonyos határ. Én nem hinném, hogy egy pasi meg egy lány kettesben csak barátilag találkoznak.
2016. aug. 10. 13:44
 9/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Utolsó sorodra - azaz hogy csak barátilag találkozik egy fiú és egy lány - előbb írtak egy példát.

Persze ez esetben értem az aggályaidat, a barátod lényegében flörtöl, de mondom, hagyd, hadd menjen ameddig magától menni akar - közben pedig tartsd szemmel.

2016. aug. 10. 13:47
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen, igen úgy értem egyetemista barátokkal természetesen nincs probléma. :) Most egyelőre úgy érzem, hogy nem akarok vele beszélni. Ha ilyeneket csinál, akkor mi lenne ha találkoznának? vagy egyáltalán, mi történhetett a balatonon?!
2016. aug. 10. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!