Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindennel elhalmoz, hiába ellenkezek. Mit tegyek? Vagy túlreagálom?
18 évesek vagyunk.
Egyikünk sem szegény családban él, de ő már túlzásba viszi, amit csinál.
Mindig meglep valamivel, amivel nincs gond, csak ezek tuti, hogy nem 10 ezer alatt vannak. Legutóbb összevesztünk, másnap a suliba a szekrényem előtt volt egy 20 ezer forintos rózsadoboz+héliumos lufi, rajta, hogy "Bocsáss meg". És hiába mondtam neki, hogy annak sokkal jobban örültem volna, ha kettesben beszéljük meg a dolgot és nem bámul engem közben a fél folyosó. Jól esett, nem azzal van a gond. Csak nem akarom, hogy később is azt gondolja, ajándékokkal én mindent elfelejtek.
Ma is megkértem, hogy jöjjön el velem ruhát nézni. Kiválasztottam, állunk a kasszánál, erre kifizette ő. Tudom, hogy az a 15 ezer forint nem vágta földhöz, de nem vagyok rászoruló, hogy helyettem fizessen. Mert a mozival, ebédekkel, reggelikkel, vacsorákkal nem is lenne gond és az apróságokkal sem. De ő nem tudja, hogy hol a határ.
Finoman hozd a tuttára, hogy neked csak rá van szükséged. Öleld át közben és kérd meg, hogy az ajándékokat hagyja az üneppekre vagy elégedjen meg egy szál rózsákkal.
Ha akarod még kontráhatod azzal, hogy megindoklod "mert jobban szereted a mértékletességet cagy ilyesmi.
Engem ezzel tuti levennél a lábamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!