Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom vagy jogos, hogy időt kértem?
Figyelt kérdés
Barátom elment nyaralni a haverokkal Balatonra. Láttam, hogy pár lány bejelölte, akit ott ismertek meg. Azt mondta, hogy csak együtt lógtak. Mondom oké, rendben. Most kiderült, hogy a párom azt írta nekik, hogy jó lenne majd Pesten is összefutni. Na ezen kiakadtam. Nem tudom most mit higgyek. Ő csak azt mondta "udvariasságból" írta, mert a csaj írt, hogy örül, hogy megismerkedtek.2016. aug. 10. 13:28
11/19 anonim válasza:
Szerintem meg ne hagyd, hogy ennyire hülyére vegyen.
Egyáltalán nem normális, hogy így összemelegedik más csajokkal, udvarol, és találkozóra hívja.
Vannak olyan pasik, akik akkor is fapofával magyarázzák ki a helyzetet, ha pucéran tálod ágyban egy nővel.
A te pasid is ilyen.
De legalább időben kiderült.
12/19 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, hogy ez már abszolút nem normális.
2016. aug. 10. 13:57
13/19 anonim válasza:
Régóta vagytok együtt? Szerintem adj időt ennek az egésznek, várd ki, meddig megy el a barátod. Egyébként ezeket az üzeneteket ő maga mutatta meg, vagy te vetted észre "véletlenül"?
14/19 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy írt neki az a lány és megmutatta az üzenetet. De a csaj semmi olyat nem írt, inkább a párom becézgette és egy regényt írt neki.
2016. aug. 10. 14:00
15/19 anonim válasza:
Rendes tőle, hogy megmutatta, de a csajnak küldött választ nem értem :D nem lehet, hogy csak viccel vele, de semmi komolyabb szándéka nincs ezzel?
16/19 A kérdező kommentje:
Ő azzal magyarázta, hogy udvarias akart lenni. Nem hiszem, hogy vicc lett volna, mert azóta kicsit megváltozott irányomba. És akkor még nem is tudtam a lányról.
2016. aug. 10. 14:07
17/19 anonim válasza:
Egy dolgot jegyezz meg: magyarázni sokféleképpen lehet valamit, de cselekedni csak két módon: vagy megtette, vagy nem. Neked kell tudnod, milyen a tag. Szerintem itt valami sántít, lehet, hogy már megfarkalta a lányt.
18/19 anonim válasza:
Hát, nézd, elhiszem, hogy társasággal van az ember, odaszegődnek mások és mondjuk buliznak egyet, ha bejelöli, oké, jelölje vissza, abban nincs semmi, de ha ilyet ír neki, konrétan találkozóra hívja, az azért felettéb gyanús.
Ne hagyd magad hülyére venni, gondolj bele, ha egy nagyon csúnya, kövér lány lett volna, írt volna neki ilyet? Na, ugye...
19/19 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Köszönöm a válaszod. :)
2016. aug. 10. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!