Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a hisztim?
Őszintén érdekel. Tegnap a barátom kérdezte, hogy ma mikor találkozunk. Mondtam neki, hogy reggel, ha felkeltünk megbeszéljük. Reggel mondtam neki, hogy legyen délután 4, de ő ragaszkodott a 3 órához. Közben 12 fele elment az orvoshoz. A lényeg, hogy végül 1 fele megbeszéltük hogy mégiscsak 4 legyen. 4 fele elindultam, sehol senki, próbàltam hívni, semmi. Haza jöttem, ő azóta is ki van kapcsolva, gondolom lemerült. Oké, orvosnál van, de nem is sos ügy, amiért ment, hanem mert amíg nem találkozunk valami hasznossal akarta elütni az időt, én meg most azt se tudom mi lesz. Fordított helyzetben ő már olyan szinten kiabálna velem mint a nyű. Most felhívott, hogy sajnálja, lemerült, és hogy most ért haza. Én meg mondtam hogy jo, egy óra mulva találkozzunk, ő meg ki van akadva, hogy mi bajom
Van.
1. Miért tűröd el, hogy kiabáljon veled?
2. Nem az ő hibája volt, és nyilván rögtön felhívott, amint hazaért.
3. A hisztizés soha nem jogos, meg lehet mindent beszélni normálisan is.
azért megtehette volna,hogy ír neked egy üzenetet, mielőtt lemerült.. legalábbis én ha látom,hogy le fog merülni, akkor gyorsan üzenek,hogy mikorra várjon,vagy ne várjon.
mert ez így elég szar,hogy te vártál rá, ő meg nem volt ott.
de azért nem kell miatta hiszitzni. remélhetőleg máskor nem csinál majd ilyet.
Ne kezdj el hisztizni neki, a pasik ezt nem tolerálják, pláne olyan dolog miatt, ami nem az ő hibájuk.
Igen, írhatott volna üzit mielőtt lemerül, de minden bizonnyal későn vette észre, ennyi. 23L
egy lemerült telefon miatt hisztizni???
egyszerű vagy, mint a pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!