Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a hisztim emiatt?
Figyelt kérdés
a baratommal már 1,5 éve vagyunk egyutt. ma vitáztunk, és lecserélte a közös képunket msn-en, egy olyanra, amin a fő dolog bár egy auto volt, de a háttérben, a sarokban, egy valoban kicsi részen volt egy nő. egy olyan digitális " tökéletes " nő. total kiakadtam, és orakig sirtam. felhivtam és elmondtam őt mindennek, meg h ne is keressen meg minden. tök flegma volt, mert a sok hiszti miatt mar nem tud hogy reagalni. mindig vmin kiakadok. mar azon is ha beszél mas lannyal. pedig ez csak egy olyan kompjuteres kép. és nem is ez volt a fő a képen. de nekem a női méltóságomba tiport. lehet h a fogamzasgatlo miatt akadtam ki ennyire? a hajamat tépkedtem a kétségbeesésben. anyuekkal is leultem, mert mar nem tudtam mit tenni, és szerintuk se nagy probléma. 19, l2009. júl. 14. 18:54
1/31 anonim válasza:
Szerintem nem kéne minden hülyeségen felkapni a vizet, írtó idegesítő tud lenni. Most kitett egy másik képet, amin egy nő is volt. Hát na. Nincs abban semmi. A lány barátairól annyit, hogy attól még lehetnek lány haverjai, hogy te vagy neki, nem a tulajdonod, és gondolom neked is vannak fiú haverjaid, nem?
16/L Honey
2/31 anonim válasza:
ez bűzlik mitn szar a népligetben. te hülye vagy hallod. nem mindegy milyen képet rak ki? basszus én is volt, h kiakadtam mikor levette a volt barátnőm a képemet de valójában nem volt értelme mert az nem jelent semmit. kit érdekel egy msn kép.
3/31 anonim válasza:
próbálj megnyugodni. :) ez csak egy kép.. nemag az msn. msn.n csak az összeveszés megy folyton..
4/31 anonim válasza:
Szerintem nem jogos a hiszti! Ez csak egy számítógép, semmi köze ahoz ami valójában veletek igazából történik! Lehet megunta a sok hisztit és azért flegma veled? Próbálj megértőbb lenni veled és fogod észlelni a változásokat!
5/31 A kérdező kommentje:
hat ja. sz.r ez az msn dolog. csak önbizalomhianyom van és nem értem miert kellett neki is tetéznie a dolgot.
2009. júl. 14. 18:59
6/31 A kérdező kommentje:
az a baj h ugy érzem h ha már beadtam a derekamat 1,5 évre, akkor megérdemlem h tiszteljen. ez nem annak a jele h nem tisztel? pedig nem az a nyálcsorgatós pasi.. értitek.
2009. júl. 14. 19:00
7/31 anonim válasza:
sztem kezeltesd magad, mi lenne ha a barátod ugyanilyen hisztiket rendezne le, ha szóba állsz egy másik fiúval vagy találna nálad egy képet egy fiúról stb. istenem, nem a tulajdonod, csak a barátod. gondolkodj mar el egy kicsit es nőj fel, ha meg nem megy akkor ne legyen párkapcsolatod
8/31 A kérdező kommentje:
ha meg nincs senkim, akkor meg magany van :S amugy jarok pszichologushoz. szerinte is ártatlan a baratom. bár ezt még nem tudja, de a többi dologban.
2009. júl. 14. 19:02
9/31 anonim válasza:
na ezektől a hisztiktől tudok én is kiakadni.
miaz, hogy "beadtam a derekamat 1,5 éve"?? hova???
10/31 A kérdező kommentje:
hat a pasinak. a szüzességemet is neki adtam. akkor ne legyen mar ilyen.
2009. júl. 14. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!