Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a hisztim emiatt?
vááááááááááááááááááááááá, nemhiszem el, ne fogd már a fogamzásgátlóra isteneeeeeeeeeeeeeeeem...:S ez már nekem fáj, komolyan.
ami a képet illeti, énis kiakadtam volna. amikor nemszedtem foggátlót, akkoris kiakadtam volna.
én azt tancsáolom, h az enyhébb esetekben fogd vissza hisztidet, és csak a súlyosabbaknál, pl ennél a nős képnél, engedd ki magadból a gőzt. mert ennél még kicsit jogos is sztem.
ésha nem hisztizel folyton mindenen, így legalább tud majd a barátod különbséget tenni, h most miaz amivel télleg megbántott. mertha minden fasságért hisztizel a barátodnak csak annyi fog megmarad, h najóvan, megin behisztizet, majd abbahagyja. de bele sem gondol a szituba valójában.
"a szüzességemet is neki adtam" kérd vissza, h.ülye pics.a. Hogy lehet így beszélni? "Odaadtad"??? Örülj, hogy megb.aszott vki, te nem élvezed a szexet? Akkor meg mit kell rinyálni? Örülj, hogy ilyen természettel egyáltalán van barátod. Elviselhetetlen, mindenért hisztizős csaj lehetsz. Milyen az a "digitális tökéletes nő"?? Ha önértékelési problémád van, akkor azon változtass. Biztos ronda vagy!
18/L
mi az a "kompjuter"????
egyébként a hiszti sosem jogos.
ha te is hisztinek hívod, akkor te is tudod, hogy egyáltalán nem jogos.
Jajj már! Neki adtad a szüzességedet?? Te komolyan odaadtad egy Ilyennek?? Jézus Mária! Te tiszta hülye vagy!
Inkább talán legyél hálás, hogy melletted van, hogy kitart. Valakinek el kellett vennie a szüzességedet, hát éppen ő volt az. Vagy az jobb lett volna, ha egy egyéjszakás kalandban veszíted el egy sörszagú idegennel egy mocskos ágyban, betépve? Mert szerintem nem. Inkább örülnél neki, hogy lefeküdt veled, hogy megtanított mindenre és még most is melletted van.
Csak azért, mert ott vagy neki te, nem fog üveglapon járni, hogy hoppá, most ezzel az egy aprósággal fájdalmat okozhat neked, akkor ezt nem teszi meg, azt sem teszi meg... Ezen ne akadj ki. Nem a fogamzásgátló az oka, te vagy ilyen, szóval igyekezz megváltozni, ha nem akarod elveszíteni. Nem bántott meg semmivel, te vagy hiperérzékeny, szóval csak sajnálni tudom, hogy ilyen idegesítő dolgai vannak a barátnőjének.
"A szüzességemet is neki adtam, akkor ne legyen már ilyen."
Hallod kisanyám te tök hülye vagy minden létező téren. Szerintem a pasid ideg volt, és le akarta cserélni a képeteket egy autóra. Valszeg pont leszarta, hogy van-e nő a csücskében vagy nincs, nem ez volt a lényeg. Női mivoltodban megalázott? Egy nagy francot, csak egy hisztis pics@ vagy.
Ideges vagy, és telefonban mindennek lehordod a párod? Mondd, normális vagy te? Önkontroll, basszuskulcs! A haragod meg a hisztériás rohamod nem ok arra, hogy olyasmiket vágj a fejéhez, amiket nem is gondolsz komolyan!! Ezek után csodálod, ha flegma? Ha az én pasim csinálna ilyet rávágnám a telefont és ki is kapcsolnám, főjön csak a levében amíg észhez tér, ennyire idióta azért nem lehet. Örülj, hogy ő csak simán leszarta a balhézásodat, nem pedig rádvágta, vagy közölte, hogy unja a banánt és ennyi volt.
Kicsit nagyra vagy magaddal, nem gondolod? Már miért érdemelnél kitüntetett tiszteletet azért, mert neki adtad a szüzességed? Szeretetből tetted? Akkor meg mi jogon dörgölöd bárki orra alá? Ettől nem vagy se több se kevesebb. Amúgy rögtön emeljen szobrot is neked, nem? Vagy nyalogassa minden nap a lábad nyomát, hogy egy ilyen dívával lehet. Jó lenne leszállni a magas lóról, és kicsit visszavenni a "női méltóságodból".
Tépted a hajad? Ez most komoly? Kicsit ideggyenge vagy, nem? Ezt nem lehet a fogamzásgátlóra bízni, erre van egy nagyon szép szakszó: "hisztis pics@". Hogy tetszik? Szerintem illik rád.
Konklúzió: rohadtul nem volt jogos a hisztid, és rohadtul örülj, ha a pasid nem b@sz ki, mint macskát sz@rni. Bocsánat a nyelvezetért, de rettenetesen felidegesítettél.
20/L
Ostoba.
Ez csak egy kép. Én is váltogatom időközönként, mert miért ne. Rendkívüli önzőségre, ostibaságra, és beszűkültségre vall, hogy gyakorlatilag féltékeny vagy egy autós msn képre.
Komolyan mondom, ostoba vagy.
Szia,
sajnálom a bunkó válaszokat, amiket kaptál, 19.18-ast pl. nem minősíteném, szerintem moderálásra érett... Az emberek segítségért jönnek ide, nem sértegetésért!
Nézd, Kérdező, én valahol megértelek, nekem is jól esett volna, ha az exem telefonjának a hátterében az én képem van, és nem az a tangás modell, főleg, hogy alig pár hónap úgy éreztem, mindenki jó nőnek tart, csak ő nem. Az igaz, hogy én nem sírtam emiatt, csak úgy magamban megjegyeztem - és amikor az exem kérdezte, lecserélje-e a képet, azt mondtam (nem flegmán), hogy ahogy jónak látja. Mert nem akartam, hogy azért legyen ott az én képem, mert én ba.szogattam - mert akkor nem tudnám, igazából melyik képet nézné szívesebben!
Annyit mondok, nem sokat ér, ha valamit kicirkuszolással lehet csak elérni. Mert akkor nem azért teszi meg a másik, mert valójában szívből azt akarja, hanem azért, hohgy hagyd már abba a bőgést. Legyen büszkeséged, az nagyon sok kínos szituáción át fog segíteni az életben! Büszkeség, méltóság, önbizalom - ez legyen a 3 fő pilléred!
Ha pedig ő nem értékeli magától, hogy "nekiadtad" a szüzességedet (tényleg kicsit régimódi ez a kifejezésmód), akkor hiába is emlékezteted erre, attól nem fog változni. Nyugodj meg. Vannak olyan dolgok, amik nem érnek semmit, ha kicirkuszolják, és nem szívből adják őket.
Egy kapcsolatba az még belefér, hogy a résztvevőknek más barátaik is vannak ,akikkel beszélnek, találkoznak, msn-eznek - és ezek a barátok lehetnek ellenkező neműek is. Bízz meg a barátodban.
Esetleg úgy érzed, megbántott mással is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!