A párom a haverjait is el akarja hívni a sokadik nyaralásunkra. Nem érti meg hogy semmi kedvem hozzájuk! Jogos a hisztim?
4 éve járunk, és még voltunk kettesben nyaralni sehol, mindig hívja a haverjait, és ők persze mindig jönnek is.
Először nem szóltam, másodszor, megemlítettem hogy jó lenne kettesben. Most már sokadszorra kérem hogy ne hívja őket, és vagy 1 hónapig veszekszünk a nyaralások előtt, de csak elhívja őket.
Most választás elé állítottam, vagy ők vagy én!
Azzal jött hogy "már meghívta őket, és olyan szemét vagyok, hogy nem akarok velük menni."
Úgyhogy most eldöntötte, hogy akkor én itthon maradok, az idei utazásunkat Ő fizeti, (egyébként fele-fele arányba, de volt olyan hogy én fizettem a kettőnkét.)
Én meg rávágtam, hogy "jó de akkor ha hazajössz már nem leszek itt." (albérletben lakunk.)
Erre ő: "mit hisztizek, nem igaz! nem értem hogy miért nem szeretem őket..." (egyébként tényleg utálom őket, de nem szoktam kimutatni, mert jól nevelt vagyok.)
Azóta mosolyszünet, és két hét múlva nyaralás.
A haverokat egyébként mindig látja szinte hetenként 2x-3x összejárnak hol velem, hol nélkülem.
Azért nem bírom őket, mert rossz hatással vannak a páromra, mindig leitatják részegre, érdekes elképzeléseik vannak a párkapcsolatokról és még bunkók is, nem csak velem.
Két lehetőség van:
- te vagy olyan unalmas, hogy haverokat kell melléd hívni
- a pasid f.aszkalap
Egyik se jó neked.
kérdezd meg tőle hogy neki hogy esne ha közös nyaralásotokra elhívnád a barátnőidet
vagy ha már ennyire elhívta a haverjait , hívd el néhány barátnődet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!