Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
én hasonló szituációba keveredtem a nyáron külföldön... találkozgattunk többször a srác lakásán..csók,összebújás volt,egy kicsit több is még,de nem történt meg a dolog,mert időt akartam neki.
én kb 2 hete,hogy hazautaztam,és hiányzik...talán még láthatom jövőre,talán nem..ezt nem tudom.
ha lesz jövőre lehetőségem kimenni, akkor kimegyek ,és úgy alakítom,hogy találkozzak vele.
a te esetedben,ha érzel valamit,akkor keress erre megoldást... én úgy búcsúztam el tőle,hogy van bennem valami,amit nem tudok elmondani,de ő erre nevetve azt mondta,ennek akkor így kell lennie...én viszont aztán leírtam neki üzenetben,hogy bármit is hitt,nekem ő többet jelentett egy barátnál. nem kaptam választ,nem is vártam. ha jövőre még úgy hozza a sors,hogy találkozunk(én nem leszek ellene) akkor úgy is fogjuk érezni,hogy mi a helyzet.számomra ez egy megoldás,mert nem konkrétan várok,és számolom a napokat,hanem próbálok a tanulásra koncentrálni,és valahol nyugtat,hogy van egy kb egyévnyi távlatú dolog,amiből ki tudja mi lesz .az is lehet,hogy addigra lesz valaki az életemben,és csak mosolyogva gondolok majd erre vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!