Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
1,5 éve megismertem egy szép és okos lányt. Akkor azt mondta, hogy csalódni fogok benne. Szerettem, hogy a városomba költözzön, ez 1 év után sikerült is, itt akart dolgozni. Szerelmes voltam belé, ő nem tudom mit érzett. Egyszer nem mondta, hogy szeret azt viszont igen, hogy szeretné, ah eljegyezném és hozzám jönne. A végén meg bevágta, hogy nem működik köztünk. Ez azután volt, hogy kérdőre vontam amiért eltitkolta, hogy dolgozik engem meg hitegetett, hogy visszajön hozzám az albérletbe. Azt mondta ő rendes lány, annak is tartottam és pont egy ilyen ideál egyszerűen szakít velem egy nézeteltérés miatt.
2016. ápr. 17. 16:05
 1/2 A kérdező kommentje:
Hogyan bízhatnék meg újra egy nőben mikor pont az akiért a fél karom odaadtam volna és akiről tényleg elhittem, hogy rendes nő így átvert?
2016. ápr. 17. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a valódi ok, csak kellett valami.
2016. ápr. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!