Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tenne meg a nagy ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tenne meg a nagy ő?

Figyelt kérdés

Ferfiakat kérdeznék(kort is kérnèk), mit tennètek meg a szerelmetekèrt, aki nagy valószínűséggel a nagy ő? (Az apróbb dolgok is érdekelnek).

Ha más országba költözne, de nem mehetnél utána, mit tennétek?

2016. aug. 23. 09:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semmit. Főleg feladni semmit. Én sem kérek semmit hogy adjon fel értem. Más országba akarna költözni, max segítenék csomagolni.
2016. aug. 23. 10:35
 12/20 anonim ***** válasza:

#10:

Mire céloztál? Nem vágtam így elsőre le ... #1-es és #8-as vagyok ...

2016. aug. 23. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem tartasz attól, hogy a végén az lesz, hogy mivel "mindent megteszel ami neki jó" ki fog használni a barátnőd és majd a végére te leszel a "szolga" aki takarít meg dolgozik ő meg ücsörög a "trónon" amit Te "építettél" neki és "hercegnősen" eluralkodik, te meg loholsz és csinálsz meg mindent... Ez így elég rossz lenne, nem?

2016. aug. 23. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:

#13:

Nem vagyok a fogyasztó társadalom masszájának a része, mint itt sok válaszoló: nem építek trónt, nem halmazok fel tárgyakat, javakat, mert nem azok tesznek boldoggá; nem státusz szimbólum számomra egy ingatlan vagy egy kocsi és még sorolhatnám. Mint ahogy a munka sem az életem célja, hanem egy eszköz a céljaim eléréshez. Sejtheted, hogy ehhez az értékrendhez a nagy ő is olyan az életemben, aki nem a "hagyományos értékrendet" képviseli és mellette nem lettem az, akit te felvázoltál.

Egyébként évek óta nincs olyan perce az életemnek, amiben ne lennék boldog; 41 éves vagyok és három gyermekem van.

2016. aug. 23. 11:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Te még jókor születtél, akkor még volt olyan akinek ez elég... Manapság már kevés lenne... :S Ma úgy használnának ki, hogy ihaj.

2016. aug. 23. 11:26
 16/20 anonim ***** válasza:

#15:

Nem hiszem, hogy engem bárki ki tudna használni ;-) Meglehetősen céltudatos és határozott vagyok; én nem próbálom az álmaim megvalósítani, hanem meg is valósítom. Valószínűleg ezért került mellém olyan nő, aki tényleg a párom és a társam tud lenni. Más elkopott volna mellettem :-D

2016. aug. 23. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Ennek így már kicsit kamu hencegés szaga van. Zolibá' te vagy az?

2016. aug. 23. 11:49
 18/20 anonim ***** válasza:

#17:

Se 'bá, se Zoli :-P És igen büszke vagyok a boldogságomra :-P ... Az egom sem kicsi ;-)

De nem offolnám tovább a kérdést, az én válaszom megvolt már ...

2016. aug. 23. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Bár én nő vagyok, de úgy élek távkapcsolatban, hogy a barátom külföldön él. Beszéltünk már erről a költözősdiről, tudja hogy én mennyire szeretem az országomat (ő utálja az övét), viszont mindketten hajlandóak lennénk költözni a másikhoz idővel (és kicsit több pénzzel). Szerintem semmi sem lehetetlen, bár az ő szaktudására itt nálunk nagyon nincs igény, az én képzettségem viszont náluk ugyanúgy megállná a helyét.

Majd meglátjuk, mit hoz az élet, de szerintem megoldható lesz az összeköltözés is egyszer, akár itt akár az ő országában.

2016. aug. 23. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
A vilagon barmit megtennek erte, az eletemet is odaadnam gondolkodas nelkul,ha az lenne az Ő boldogsaganak az ara. Ha valakit szeretsz akkor a legfontosaabb kell legyen neked.
2016. aug. 24. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!