Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tenne meg a nagy ő?
Ferfiakat kérdeznék(kort is kérnèk), mit tennètek meg a szerelmetekèrt, aki nagy valószínűséggel a nagy ő? (Az apróbb dolgok is érdekelnek).
Ha más országba költözne, de nem mehetnél utána, mit tennétek?
Nincs olyan, hogy nem mehetek utána. Felnőtt ember vagyok, azt teszek amit akarok: ha utána akarok menni, akkor utána megyek.
Bármit megteszek a nagy Ő-ért, ami neki örömet és boldogságot okoz. Ennyi, ezt nem kell túlragozni.
Mindent feladni? Egy bizonytalan dologért?
Ne nevettess..... Mi garantálja hogy ha én feladom az addig kialakított életem, lakásom, vállalkozásom, barátaim, akkor ő 1 év múlva nem e gondolja meg magát? Vagy én nem e gondolom meg magam....
Nem, ez nem így működik szerintem.... Mondom ezt úgy hogy külföldön élek.
Ez a dolog attól sokkal bonyolultabb minthogy itt megfelelő választ kapj rá.
Szerintem mérlegelni kell. Mit adsz fel miért, szép dolog a szerelem, de jól nem lakunk vele, és egy múlandó(!) dologért egy felépített életet eldobni szerintem nem szabad. Huszonévesen fiatalon esetleg, ha még nincs semmid, akkor esetleg. De felnőttként nem.
Nincsenek ilyen hogy nagy ő, csak a mesékben.
Ha külföldre költözik, nem ő lesz az a "nagy ő", mert nem menne el. Tudtommal ez az érzés akkor jó, ha kölcsönös.
#2:
Mi az a "minden"? Semmit nem adnék fel, mert semmim sincs :-P Nem a munkám vagyok, nem azért élek, hogy gürizzek; a munkám van értem, hogy eltartson. Munkát meg bárhol lehet találni. Lakást bárhol lehet találni. Mai technika mellett családdal, barátokkal kapcsolatot tartani nem gond. Társaságot bárhol lehet találni. Mi a francot kell ilyen esetben feladni? Semmilyen feladás nincs, maximum csak váltok: lakhelyet, munkát. De ez nem feladás.
Aki meg azért él, hogy dolgozzon és nem azért, hogy boldog legyen, az nem is lesz soha.
Rabszolga...
Kérdező: Amíg nekem nem lesz belőle konkrét hátrányom, vagy kezd el csicskáztatni ahogy a #1-est fogják hamarosan, addig oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!