Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat lezárása után a közös fényképekkel, egymástól kapott tárgyakkal ki mit tenne? Ez egy nagyon nagy szerelem volt. Eltenni emlékbe? Vagy jobb megsemmisíteni?
Én mindent elrakok, elzárva valahova addig, amíg később nem a szakítás okozta zaklatott érzések vezetnek, és ha már lehiggadtam, és nem érdekel, akkor akképp teszek a tárgyakkal, ahogy akkor jónak látom.
De eddig majdnem mindent megtartottam, mert szeretem az emlékeket.
Én a fényképeket széttéptem és kidobtam, a számítógépről is töröltem a képeket. A plüssöket például összeszedtem (volt egy rakással), és egy rászoruló családnak adtam. A 3 éves kicsi lányka nagyon örült a plüssmackóknak, és ez engem is boldoggá tett. :)
Az ékszereket pedig visszaadtam az exemnek, mert nem tudnám többé viselni.
Szépen tegyél el mindent egy dobozba,/ Azt is amit vettél neki/ amit felviszel a padlásra,vagy elrakod olyan helyre,ahol nem futsz össze vele nap mint nap.A gépeken lévő gépeket összeszeded,belerakod egy egy mappába amit titkosítasz,tehát az sem lesz a szemed előtt.
Én legalábbis ezt tenném,mert biztosan nem volna szívem megválni ezektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!