Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál, ha a jelenlegi párod tönkre tenné az előző nagy szerelmeddel készült közös fotókkal teli CD-t?
Más fél éve vagyok a barátommal, 3 éve volt egy nagyobb szerelme (csak 2.5hónapig tartott), ráadásul utálattal beszél róla, mert átverte... De még mindig ott van a polcon az a közös CD, nem tudom miért, de nagyon ingerült vagyok, amikor szóba jön ez a lány...
Így hirtelen felindulásból végighúztam az asztalon a CD-t és elég nagy karcok lettek rajta...:S
Nem tudom, hogy így meglehet-e nézni még rajta a képeket...
A barátom viszont még nem tudja mit csináltam.:S Félek, hogy nagyon kiakadna... Ti hogy viselnétek a helyében?
Én hirtelen felindulásból szakítanék Veled.
(De én nem vagyok Ő, így még reménykedhetsz.)
Elméletileg lehet valamennyire segíteni a karcokon polírozással, és van valami folyadék is, ami beledermed a karcba és olyan a fénytörése is, mint a CD lemeznek, elég drága, de így le lehet menteni a képeket. :|
Ami pedig azt illeti, igen, hibáztál. Mindenki követ el kisebb-nagyobb hibákat. Nem ez a baj. Ha magadba nézel, mi az, amitől ennyire felhúztad magad? Nem vagy biztos magadban? A párodban? Abban, hogy szeret? Abban, hogy szereted? Mi a baj? Ez az igazi kérdés. Mert mindenkinek van múltja. Te vagy ezzel együtt szereted Őt, vagy nem is Őt szereted, hanem egy álomképet, amit csak megpróbálsz ráhúzni...
Ui.: Ja, és a régebbi Lg CD/DVD-k hibajavítási képessége elég jó. Azzal kellene megpróbálni lementeni, ha van a közelben.
Hát nem tudom, az én barátom is csúnyán szakított az előző barátnőjével és mikor egyszer találtam a laptopján abból az időből származó képeket, akkor odanyúlt és Shift-delete-el (így nem a lomtárba kerül, hanem teljesen törlődik) kitörölte az összeset, mondván, nem is tudta, hogy még megvan, és átnázte az összes képmappát és MINDENT shift-del-el kitörölt.
Szal neki nem fájt, hogy elvesztek a képek, sőt, még örült is neki...
Vagyis függ a személyiségtől meg attól is ,hogy mennyire csúnyán szakítottak és hogy viszonyul még az illető lányhoz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!