Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál, ha a jelenle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, ha a jelenlegi párod tönkre tenné az előző nagy szerelmeddel készült közös fotókkal teli CD-t?

Figyelt kérdés

Más fél éve vagyok a barátommal, 3 éve volt egy nagyobb szerelme (csak 2.5hónapig tartott), ráadásul utálattal beszél róla, mert átverte... De még mindig ott van a polcon az a közös CD, nem tudom miért, de nagyon ingerült vagyok, amikor szóba jön ez a lány...

Így hirtelen felindulásból végighúztam az asztalon a CD-t és elég nagy karcok lettek rajta...:S

Nem tudom, hogy így meglehet-e nézni még rajta a képeket...

A barátom viszont még nem tudja mit csináltam.:S Félek, hogy nagyon kiakadna... Ti hogy viselnétek a helyében?

2009. aug. 3. 14:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Tönkre tenném az arcát!
2009. aug. 3. 14:28
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Én imádok emlékeket gyűjteni, szóval én tuti ideges lennék a dolog miatt, szerintem jobban jársz ha elmondod neki mint mielőtt magától jön rá.
2009. aug. 3. 14:28
 3/22 anonim ***** válasza:
53%
Hát az az igazság, hogy nekem is volt ilyen, szóval én is voltam hasonló helyzetben. Elég sz*r tényleg, és én is kicsit kiakadtam mindig mikor szóba jött a lány. Én megpróbáltam vele megbeszélni, sztem tedd te is ezt, mondd el, hogy téged mennyire zavar...sztem szakítani nem fog veled ez miatt, ha igen akkor valami nincs rendben vele.
2009. aug. 3. 14:30
 4/22 anonim ***** válasza:
58%

Én hirtelen felindulásból szakítanék Veled.

(De én nem vagyok Ő, így még reménykedhetsz.)

Elméletileg lehet valamennyire segíteni a karcokon polírozással, és van valami folyadék is, ami beledermed a karcba és olyan a fénytörése is, mint a CD lemeznek, elég drága, de így le lehet menteni a képeket. :|

Ami pedig azt illeti, igen, hibáztál. Mindenki követ el kisebb-nagyobb hibákat. Nem ez a baj. Ha magadba nézel, mi az, amitől ennyire felhúztad magad? Nem vagy biztos magadban? A párodban? Abban, hogy szeret? Abban, hogy szereted? Mi a baj? Ez az igazi kérdés. Mert mindenkinek van múltja. Te vagy ezzel együtt szereted Őt, vagy nem is Őt szereted, hanem egy álomképet, amit csak megpróbálsz ráhúzni...

Ui.: Ja, és a régebbi Lg CD/DVD-k hibajavítási képessége elég jó. Azzal kellene megpróbálni lementeni, ha van a közelben.

2009. aug. 3. 14:31
 5/22 anonim ***** válasza:
46%
Biztos nagyon ideges lesz, mert az emlék volt. Csak egy cd, nem értem, hogy miért vagy miatta ennyire ideges, és régen is volt már. Most a párod lesz nagyon ideges. Mond el neki, mielőtt meglátja, mert akkor rosszabb lesz.
2009. aug. 3. 14:31
 6/22 anonim ***** válasza:
81%
Én nem szeretek emlékeket gyűjteni mert nagyon fáj ha ilyesmik vannak a szobámban, emlékeztetnek arra ami volt és ez nagyon rossz ha tényleg nagy szerelem volt és vége lett, én igazából nem értem meg, hogy mért vannak valakinek hasonló dolgai de hát nem vagyunk egyformák. Próbáljátok megbeszélni.
2009. aug. 3. 14:32
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha jóvá akarod tenni valahogy,én a helyedben lemásolnám egy ép cd-re hátha menthető.
2009. aug. 3. 14:34
 8/22 anonim ***** válasza:
31%
arra gondolnám,hogy nagyon szerethet engem az a lány, és csak a magáénak akarna tudni. nem szólnék semmit, kidobnám a cdt.
2009. aug. 3. 14:35
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom, az én barátom is csúnyán szakított az előző barátnőjével és mikor egyszer találtam a laptopján abból az időből származó képeket, akkor odanyúlt és Shift-delete-el (így nem a lomtárba kerül, hanem teljesen törlődik) kitörölte az összeset, mondván, nem is tudta, hogy még megvan, és átnázte az összes képmappát és MINDENT shift-del-el kitörölt.

Szal neki nem fájt, hogy elvesztek a képek, sőt, még örült is neki...

Vagyis függ a személyiségtől meg attól is ,hogy mennyire csúnyán szakítottak és hogy viszonyul még az illető lányhoz.

21/L

2009. aug. 3. 14:36
 10/22 anonim ***** válasza:
50%
"Shift-delete" ez visszaállítható otthonról simán.
2009. aug. 3. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!