Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál, ha a jelenle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, ha a jelenlegi párod tönkre tenné az előző nagy szerelmeddel készült közös fotókkal teli CD-t?

Figyelt kérdés

Más fél éve vagyok a barátommal, 3 éve volt egy nagyobb szerelme (csak 2.5hónapig tartott), ráadásul utálattal beszél róla, mert átverte... De még mindig ott van a polcon az a közös CD, nem tudom miért, de nagyon ingerült vagyok, amikor szóba jön ez a lány...

Így hirtelen felindulásból végighúztam az asztalon a CD-t és elég nagy karcok lettek rajta...:S

Nem tudom, hogy így meglehet-e nézni még rajta a képeket...

A barátom viszont még nem tudja mit csináltam.:S Félek, hogy nagyon kiakadna... Ti hogy viselnétek a helyében?

2009. aug. 3. 14:23
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy csak ez az 1 csaj irritál... Ne úgy képzelj el, hogy ha ránéz 1 csajra már kikaparom a szemét.:) A lány barátai sem zavarnak... Felőlem beszélhet bárkivel, ha engem szeret... Csak ez a lány a halálom...:)
2009. aug. 3. 17:04
 22/22 anonim ***** válasza:

én is ideges lettem, mikor havonta kétszer háromszor is felhozta a volt nője nevét, az első barátnőjéét, és nem a legutóbbiét

azt h mennyi mindent tett érte, meg hogy milyen hülyét csinált magából, h annyi mnident megbocsájtott neki, h akkor ő volt neki a világ közepe

és zavart h biztos neki jobban kimutatta h szereti,

meg vele voltk özös fotójuk, nekünk még nincsen, meg kiváncsi lennék h neki többször mondta e h szeretlek, meg hiányzol mint nekem, h lelkesebb volt e mikor vele találkozott

meg mesélt róla hogy milyen ajándékokat kapott tőle,

és h együtt jártak bulizni

velem meg nem megy buliba, mert azt mondja nem szereti, kinőtt belőle, meg fényképezkedni sem szeret

vele volt a leghosszabb ideig

de al ány megcsalta, meg messze lakik mert egyetemre jár, meg régóta van egy kapcsija ahogy láttam

meg már nem tartják kapcsit se telefonon se iwiw en, barátom mindenhonnan törölte is magát netről

a kép amit rólik találtam az is egyik fiókba volt

persze az emlékeket nem szép kitörölni meg eldobni

de zat is lemondta nekem mikor régi postafiókján talált egy közös fotójukat, de a gépén nem voltak közös képek, cd ken meg nem tart képeket

a telefonjába meg rólam csinált egy fotót, és azt szokta nézegetni, az nem zavar h nem háttérnek van kinn

a nevem mellé meg ha hívom egy másik fotót rakott ki, amit neten küldtem át neki

én is volt h széttéptem egy papírt amin a csaj írt neki, de az egy cetli volt az ajándék tasihoz

és már olyan 4-5 éves

most én is írtam karácsonyra az ajándék tasi cimkéjébe egy szép szöveget, és szép ajándékot vettem neki

szal nem hasonlítgatom magam a volt nőjéhez

azóta a pasim ízlése is változott

a csaj is elzüllött

a lány régi énje hiányzott a pasimnak, de az is csak mint barát

de ezt vagy pár hónapja mondta

régen suli mellett kosarazni járt, meg gitározgattak

nem osk ideje volt vele lenni

viszontm i egy műszakban melózunk, csak nem egymás nyakán, és gyakran talizunk, és mindigm ondja h csinosan öltözködöm, meg kellemes az illatom, meg szex közbe h olyan szép vagyok

tudom h a nagy szemü csajok voltak az ideáljai, meg a hullámos hosszú haj, meg a japánok is tetszenek neki, de ettől függetlenül már nincs esete, és szeret

sose csalt meg senkit

és leőttem másfél évig nem volt senkije

buliba is kétszer is utánam jött, mert éfltékeny volt szerintem csak nem vallja be :)

haverjai is mondta neki h tök jól nézek ki az iwiw es

képeken, meg húzta az agyát h szivesen randizna velem, a

másik haverja meg azt mondta neki hogy olyan csajt szeretne mint én, komoly kapcsolatot

az ő báttya meg mindig bíztatja h hozzon nekem rózsát, szerenádozzon

szal gitár mellett most tanul szintizni, egész nap azzal játszik, vagy az x boxon :) szal csak rám van ideje :)

az anyjáék is nagyon szeretnek

és örülök neki hogy minden régi dologról mesél nekem, őszinte

plusz telefont vett nekem karácsonyra mai nem volt túl olcsó

meg nálam vannak az alsó nacijai, meg egy halom dvd je

egy kölcsön evanescence cd

lassan 8 hónapja együtt vagyunk :)

kár idegeskedni, pedig eléggé féltékeny típus vagyok

nekem is van képem volt pasimról, mert azon jól nézett ki, jó kép, szép emlékek, kár kitörölni

meg folyton kedvesem haverjaival msn ezek :)

meg szoktam flörtölni munkahelyen, pedig az nem az én asztalom, csak jólesik, mert kevés volt az önbizalmam, bár ha szakítanánk tuti találnék mást

2010. dec. 24. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!