Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál, ha a jelenle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, ha a jelenlegi párod tönkre tenné az előző nagy szerelmeddel készült közös fotókkal teli CD-t?

Figyelt kérdés

Más fél éve vagyok a barátommal, 3 éve volt egy nagyobb szerelme (csak 2.5hónapig tartott), ráadásul utálattal beszél róla, mert átverte... De még mindig ott van a polcon az a közös CD, nem tudom miért, de nagyon ingerült vagyok, amikor szóba jön ez a lány...

Így hirtelen felindulásból végighúztam az asztalon a CD-t és elég nagy karcok lettek rajta...:S

Nem tudom, hogy így meglehet-e nézni még rajta a képeket...

A barátom viszont még nem tudja mit csináltam.:S Félek, hogy nagyon kiakadna... Ti hogy viselnétek a helyében?

2009. aug. 3. 14:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Egyébként, ha észre veszi az egyenlő azzal, hogy szokta is nézegetni... Így legalább kiderülne, hogy szokta-e nézegetni, vagy csak úgy van.

De már tisztában vagyok vele, hogy túlmentem egy határon.:S

Szakítani biztos nem fog,annál többet ér a kapcsolatunk! Nagyon szeretjük egymást. Nincs is semmi gond a kapcsolatunkban.

Csak ez a lány irritál... Már 1000x átrágtuk ezt a problémát, de iszonyatosan idegesít, amikor szóba jön.. Régebben sokat is emlegette őt a barátom, a kapcsolatunk elején néha olyan érzésem volt, mintha még érezne iránta vmit.. Mivel nagyon szeretem, lehet féltékenykégből ered ez a gyűlölet.:S

2009. aug. 3. 14:49
 12/22 A kérdező kommentje:

Most kipróbáltam egy saját CD-vel ugyanazt a műveletet, még durvább karcok vannak rajta mégis megtudom nézni a képeket!

Akkor reménykedhetek, hogy csak esztétikailag tettem tönkre a másik CD-t? XD

2009. aug. 3. 15:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem volt szép tőled. Mond el neki.. Én baromira ideges lennék. Valszeg szép emlékek voltak azon a CD-n és gondolom meg akarta tartani. Különben is, nem kellett volna összekarcolni, mert szerintem elég lett volna, ha csak megmondod neki hogy tegye el a CD-t úgy, hogy te ne lássad és megvan oldva a probléma.
2009. aug. 3. 15:06
 14/22 anonim ***** válasza:

sztem még működik az simán. nekemis vannak jóval duvább karcolású cd-m.

amúgy sztem ez nem alap dolog h amint szakítok vkivel kidobok mindent ami rá utal. olyan képeket énsem dobnék ki, amin énis rajta vagyok :D és egyáltalán nem azért, mertmég érzek iránta vmit, hanem azért, mert rajta vagyok, és különbenis, minek dobjam ki, azcsakegy ember a múltból, semmi közöm már hozzá...

ha a barátod észre is venné azt a karcot, sztem nem gyanakodna amúgysem egyből rád, nekem a cd-m rendszeresen megkarcolódnak asját maguktól :D sőt még egy régi cd olvasó is tud karcokat csinálni bele.

2009. aug. 3. 15:09
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Most kicsit kezdek reménykedni, hogy mégse vesztek el a képek...:) Ha legközelebb megyek sunyiba megnézem!:D

Azt hiszem többet nem csinálok ilyet! :S A múlt nem ér annyit, hogy veszekedés legyen belőle...

2009. aug. 3. 15:20
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

Lapát.

Kell abánatnak egy ilyen betegesen féltékeny nő.

2009. aug. 3. 15:28
 17/22 anonim ***** válasza:
De kedves itt valaki...
2009. aug. 3. 15:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdés volt, én válaszoltam.
2009. aug. 3. 15:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Azért ennyiből ne mérd le milyen vagyok légyszíves... Ezen kívűl nem szoktam egyébként féltékenykedni!
2009. aug. 3. 15:49
 20/22 anonim ***** válasza:

annyiból tudom lemérni, amennyit írtál.

Ha már attól elveszted az önkontrollodat, hogy az exéről készült fotók ott vannak egy cd-n, mi lenne ha még szóba is merne állni egy másik nővel?

2009. aug. 3. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!