Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnál, ha a jelenlegi párod tönkre tenné az előző nagy szerelmeddel készült közös fotókkal teli CD-t?
Más fél éve vagyok a barátommal, 3 éve volt egy nagyobb szerelme (csak 2.5hónapig tartott), ráadásul utálattal beszél róla, mert átverte... De még mindig ott van a polcon az a közös CD, nem tudom miért, de nagyon ingerült vagyok, amikor szóba jön ez a lány...
Így hirtelen felindulásból végighúztam az asztalon a CD-t és elég nagy karcok lettek rajta...:S
Nem tudom, hogy így meglehet-e nézni még rajta a képeket...
A barátom viszont még nem tudja mit csináltam.:S Félek, hogy nagyon kiakadna... Ti hogy viselnétek a helyében?
Egyébként, ha észre veszi az egyenlő azzal, hogy szokta is nézegetni... Így legalább kiderülne, hogy szokta-e nézegetni, vagy csak úgy van.
De már tisztában vagyok vele, hogy túlmentem egy határon.:S
Szakítani biztos nem fog,annál többet ér a kapcsolatunk! Nagyon szeretjük egymást. Nincs is semmi gond a kapcsolatunkban.
Csak ez a lány irritál... Már 1000x átrágtuk ezt a problémát, de iszonyatosan idegesít, amikor szóba jön.. Régebben sokat is emlegette őt a barátom, a kapcsolatunk elején néha olyan érzésem volt, mintha még érezne iránta vmit.. Mivel nagyon szeretem, lehet féltékenykégből ered ez a gyűlölet.:S
Most kipróbáltam egy saját CD-vel ugyanazt a műveletet, még durvább karcok vannak rajta mégis megtudom nézni a képeket!
Akkor reménykedhetek, hogy csak esztétikailag tettem tönkre a másik CD-t? XD
sztem még működik az simán. nekemis vannak jóval duvább karcolású cd-m.
amúgy sztem ez nem alap dolog h amint szakítok vkivel kidobok mindent ami rá utal. olyan képeket énsem dobnék ki, amin énis rajta vagyok :D és egyáltalán nem azért, mertmég érzek iránta vmit, hanem azért, mert rajta vagyok, és különbenis, minek dobjam ki, azcsakegy ember a múltból, semmi közöm már hozzá...
ha a barátod észre is venné azt a karcot, sztem nem gyanakodna amúgysem egyből rád, nekem a cd-m rendszeresen megkarcolódnak asját maguktól :D sőt még egy régi cd olvasó is tud karcokat csinálni bele.
Köszönöm a válaszokat! :) Most kicsit kezdek reménykedni, hogy mégse vesztek el a képek...:) Ha legközelebb megyek sunyiba megnézem!:D
Azt hiszem többet nem csinálok ilyet! :S A múlt nem ér annyit, hogy veszekedés legyen belőle...
Lapát.
Kell abánatnak egy ilyen betegesen féltékeny nő.
annyiból tudom lemérni, amennyit írtál.
Ha már attól elveszted az önkontrollodat, hogy az exéről készült fotók ott vannak egy cd-n, mi lenne ha még szóba is merne állni egy másik nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!