Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan igazi, lélekből jövő, mindent kitöltő szerelem/szeretet, vagy ez manapság már eltűnőben van?
Szerintem ilyen nem létezik, úgyis véget ér, akkor meg minek belekezdeni.
25l
#12 a költők verseket írnak! :D
Szerintem létez(het) ..! (...) csak, egyrészt nem mindenki passzol mindenkihez, ezt be kell látni, nem úgy " párt / társat választani " ahogy manapság szoktak !
Nem szabad megfeledkezni, az alapvető érzésekről, szeretet, tisztelet, elfogadás..
Képesnek kell lenni, a kompromisszumokra. Kioktatás helyett, okítani ' kell a másikat. Megtanulni, hogyha valamiben nem értetek egyet, attól lehet mind a kettőtöknek igaza, és valamilyen módon le kell zárni, nem pedig napokig őrködni rajta. Ha baj, van őszintén el kell mondani, ha a másik elmondja, mi nyomja a lelkét, nem behisztizni és hirtelenkedni kell, hanem átgondolni - mérlegelni - véleményt alkotni, majd normálisan közölni a másikkal. Szintén nem szabad dolgokat, sérelmeket, évekig hurcolászni magunkkal [méreg, öli a lelket.. mérgezi a kapcsolatot.]
Szépen fel kell építeni a kapcsolatot, és a bizalmat, valamint az érzéseket. Ha odafigyelünk a másikra, törődünk vele, egyre jobban elkezdünk " hozzá tartozni - össze csiszolódni " - amíg ez nem teher, hanem öröm és nem úgy érzi az ember, hogy " huu mekkora áldozatot hozok a másikért. " - henem úgy, hogy " de jó, hogy az életem része és szebbé teszi.
Ezek a dolgok viszont nem 5 perc alatt, minőségi kommunikáció nélkül jönnek meg az emberben.
Kezdetektől fogva figyelni kell erre, és hogy meg van - e ? Meg tudjátok - e teremteni a közös harmóniát.
Inkább zavaró / teher - e a másik! Vagy " felemelő érzés,, hogy van. Jól esik megnyílni neki? Jól esik, mikor megnyílik ? ( vagy nem is akarod igaziból és a " nyűgje sem érdekel " ).
Szerintem ezeken múlik! Illetve, hogy az egészet reálisan lássa az ember a köd alatt is ( Tisztában kell lenni azzal, hogy ami most a világban van, ahogy kezelik az emberek a kapcsolatokat, az az emberek jó részének nem jó { kivétel persze mindig van. } és azt is be kell tudni látni, hogy a film/ könyv nem feltétlenül fedi a valóságot! )
Nagyon fontos az is, hogy Ne akard megváltoztatni a másikat!!!
Normál esetben, a csiszólódás alatt, ahogy egy pár lesztek, " mind két félnek változni " kell " annyit, hogy összeálljon a kép és működjön, de még teher ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!