Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit javasoltok? Mi az ötletetek?
Az összes évfordulónkat valamilyen élménnyel ünnepeltük meg. Vacsora, hajókázás, egésznapos termálfürdő, kirándulás, stb.
Az emlékek megmaradnak, a tárgyi ajándék valóban anyagias hülyeség. Egy csokor virág vagy egy üveg pezsgő oké, de ennyi
én is az élményekre szavazok.
de az os jó, ha valami különlegessel leped meg, amiről tudod, hogy érdekes neki.
egy új hangszer, könyv, vagy ízesített dohány, ha csavar.
én a fehérneműnek is örülök, ha bejön, bár ez kockázatos. ha ilyesmire adod a fejed, mindenképp kényelmes és lenge legyen. parfümmel ugyanez a helyzet. ha valami nem mindennapi illat, jó ötlet lehet. virágból meg miért ne vehetnél cserepest, vagy valami aranyos kis fát, bonsai-t. teának is örülnék, ami különleges és nem próbáltam még.
fényképeket is nyomtattathatsz.
Szerintem is az élmény a legjobb! :) Csak olyan legyen, aminek tényleg örül. Ha melléfogsz, jön a "nem is ismersz engem...". :)
Én örülnék még virágnak és szép dolog a közös emlékekről egy vászonkép vagy több képkeretes montázs a falra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!