Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy olyan sráccal tenni akivel 2 éve vagy kapcsolatba és 20 éves de nagyon anyás mármint anyuci pici fia és az anyja befolyásolja és ő nem veszi észre? Hogy lehet a srác tudtára adni mit javasoltok mit csinálhatnék? Mert nagyon szeretem őt
Hát attól függ, hogy miben nyilvánul meg, hogy anyuci pici fia.
A lényeg, hogy úgy töltsetek el együtt több időt, hogy az anyukája ne legyen ott, illetve valahogy rá kell vezetni, hogy legyen saját véleménye.
Áh.., én otthagynám. Valahol érthető, hogy szereti az anyukáját, végülis ő nevelte fel, de nem szeretem azt ha egy elvileg felnőtt ember fosik a szüleitől, nem őszinte hozzájuk. Anyjának valahol fel kellene ismernie a helyzetet, hogy a pici fia felnőtt és képes eldönteni mit mikor akar enni, mikor hová akar elmenni, kikkel akar beszélni, mikor akar tv-t nézni, mit csináljanak barátnővel, stb. Ha erre nem képes akkor menthetetlen a helyzet. Az jut ilyenkor az eszembe, hogy egy bábu, és anyuka lesz az első számú nő, barátnő meg az alárendelt akinek kötelessége megfelelni mindenben. Vagy évek múlva a pasiból lesz egy papucs, aki a barátnőjétől is valahol elvárja, hogy irányítsa.
Próbáltad vele megbeszélni? Ha nem akkor próbáld.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!