Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk ha 10 hónap után kihűlt a kapcsolatunk? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Én (17) és a barátom (17) már lassan 10 hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást nagyon,viszont már nem nem olyan a szex,nem kívánjuk úgy egymást. Rengeteget veszekedünk, én nem tudok már bízni benne egyéb okok miatt de igyekszem neki megbocsátani (nem megcsalás)de nagyon nehéz. Nem tudjuk hogy hányadán állunk mert tényleg sokat veszekszünk és olyan se veled se nélküled a kapcsolatunk. Ha együtt vagyunk csak veszekszünk,ha külön csak sírunk! Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit tegyünk? NAGYON FONTOS LENNE! :|2014. szept. 8. 19:34
1/5 anonim válasza:
Ha 10 hónap után itt tartotok, akkor nem nagy jövője van amúgy se a kapcsolatotoknak.
Javasolni nem sok mindent tudok. Az ilyen "kapcsolatból" én azonnal kilépnék, és olyan embert keresnék,akivel összeillünk.
2/5 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak vége, csak kialakult egyfajta érzelmi függés, minél előbb abbahagyjátok annál jobban jártok.
3/5 A kérdező kommentje:
A baj az egészben hogy nem tudunk meglenni egymás nélkül és meg akarjuk javítani mert szeretjük egymást
2014. szept. 8. 20:00
4/5 Költőnő? válasza:
10 hónap után ha ez van, akkor ezt lehet még húzni sztem csak nem érdemes.
5/5 anonim válasza:
Én ugyan így voltam a barátnőmmel, de sikerült megjavítanunk, megbeszéltük, kinek milyen hibái vannak, és hogy min kell véltozatnunk. Ez volt 3 éve, azóta is boldogok vagyunk egymással :) A veszekedések többnyire az érettségi és az iskola miatt voltak, mindkettőnkön nagy teher volt. Ha ezen túllesztek, utána sokkal könnyebb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!