Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemmázok, mit javasoltok? Egyetem, szerelemmel, vagy munka?
1. Nem ilyen rövid idő után szoktak előjönni a problémák a családoknál. Van egy ismerősöm aki hasonlóképp nyilatkozott az első hét után. Hiába 1 éves szerződést írtak alág 4 hónap után eljött mert nem bírta. Pedig ő nagyon gyerek barát + könnyen szót lehet vele érteni.
2. Inkább tanulj mert hiába mondják azt hogy a diploma nem minden én szakmán voltam eddig meg érettségiztem de így se találok melót. (bár nem mindegy mit tanulnál)
3. Szerencsére sok egyetem nem engedi az első évben a halasztást. Most tulajdonképp jelentkeztél egyetemre és nem mész... Az olyan mintha szándékosan elvetted volna a helyet más elől aki ugyanúgy szeretett volna menni.
Tényleg nehéz döntés... beleképzeltem magad a helyzetedbe, és én szerintem nem bírnám ki, hogy ne töltsem el ezt a pár hónapot a párommal.
Mondjuk mi nagyon ragaszkodunk is egymáshoz; egy-két hetet alig bírunk ki ép ésszel egymás nélkül.. tehát nem feltétlenül az én válaszom kell hogy mérvadó legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!